Δωρεά αθλητικού υλικού από την Specifar, στα Γυμνάσια και Λύκεια της πόλης μας

 

Με πρωτοβουλία της Σχολικής Επιτροπής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας, πρόεδρος της οποίας είναι ο κ. Νικολαράκος Δικαίος, η φαρμακευτική εταιρεία Specifar, της οποίας κατασκευαστική μονάδα λειτουργεί στην πόλη μας, έκανε σημαντική προσφορά αθλητικών ειδών και στα πέντε διδακτήρια της πόλης μας.

Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου εκπρόσωπος της Εταιρείας ήρθε στην πόλη μας και παρέδωσε αθλητικό υλικό στα τρία Γυμνάσια και τα δύο Λύκεια της Αγίας Βαρβάρας.

Υπήρξε συνεχής επικοινωνία και αλληλογραφία μεταξύ της Σχολικής Επιτροπής και της Εταιρείας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η προσφορά.

Στα αθλητικά είδη που παραδόθηκαν συμπεριλαμβάνονται μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϋ. Δικτάκια για μπασκέτες, ρακέτες και μπαλάκια πιγκ – πόγκ, σχοινάκια και στρώματα γυμναστικής και άλλο αθλητικό υλικό.

Στη φωτογραφία μας ο εκπρόσωπος της εταιρείας κ. Τσιβεριώτης Παναγιώτης, ο κ. Δικαίος Νικολαράκος, ο διευθυντής του Γ΄Γυμνασίου κ. Μαύρος Ιωάννης, ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης και ο αντιδήμαρχος κ. Λεωτσάκος, επεξεργαζόμενοι το υλικό που παρέδωσε η Specifar.

Συγχαρητήρια στην Εταιρεία και στη Σχολική Επιτροπή…