Αποκαταστάθηκε η ηρεμία στην παράταξη του κ. Μιχάλη Γιάγκα ή είναι πρόσκαιρη η ανακωχή με τον κ. Σωτηρόπουλο;

 

 

Στις αρχές της εβδομάδας που έφυγε, υπήρξε ένα μπαράζ δηλώσεων και δημοσιευμάτων, μέσω των οποίων ήταν εμφανής η ύπαρξη ρήξης στο Συνδυασμό του κ. Μιχάλη Γιάγκα με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον κ. Γιάγκα και τον Σύμβουλό του κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλο.

Αιτία ή αφορμή, αυτής της παροδικής (;) ρήξης φέρεται να ήταν, η μη αναφορά του ονόματος του κ. Σωτηρόπουλου στους παρευρεθέντες, στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ της παράταξής τους που εκδόθηκε, σχετικά με την κοπή πίτας που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Κυριακή 28 Ιανουαρίου.

Ο κ. Σωτηρόπουλος με δηλώσεις του στην εφημερίδα “Δικαιοσύνη” υποστήριξε πως: “Είμαι ενοχλημένος αφού δεν συμβαίνει για πρώτη φορά  αυτό το γεγονός της απαξίωσης από τον επικεφαλής της παράταξης Μ. Γιάγκα”.

Ο κ. Γιάγκας με τη σειρά του υποστήριξε στην εφημερίδα μας, πως δεν έγινε αναφορά στο πρόσωπο του κ. Σωτηρόπουλου διότι, σαν μέλος της παράταξης, ήταν οικοδεσπότης της εκδήλωσης και όχι καλεσμένος, δηλώνοντας σχετικά: “Δεν αντιλαμβάνομαι την ένταση της ενόχλησης του κ. Σωτηρόπουλου. Με ξαφνιάζει!”.

Τελικά ο κ. Σωτηρόπουλος με καινούργια ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του, αναφέρει την εμπιστοσύνη που τρέφει προς το πρόσωπο του κ. Μιχάλη Γιάγκα.

Τυπικά το θέμα φαίνεται πως έληξε, με τη δεύτερη δήλωση του κ. Σωτηρόπουλου.

Είναι όμως έτσι;

Αποκαταστάθηκε η ηρεμία στην παράταξη του κ. Γιάγκα ή είναι πρόσκαιρη η ανακωχή με τον κ. Σωτηρόπουλο; 

Πάντως ο κ. Μιχάλης Γιάγκας, σε ερώτησή μας, εάν ο κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος μπορεί να αισθάνεται πως απαξιώνεται, επειδή σαν επικεφαλής της παράταξης κάνει συχνές εμφανίσεις – επισκέψεις και φωτογραφίζεται με συγκεκριμένα μέλη της παράταξής του (Παπαδάκου, Παπαδάκη, Μπαντούνα κ.ά.), το θεώρησε αδύναμο σαν επιχείρημα.

Μας δήλωσε πως εμφανίζεται σε διάφορες εκδηλώσεις και δραστηριότητες με διάφορα μέλη της παράταξης του, επειδή τυγχάνει αυτά, να έχουν ελεύθερο χρόνο, όταν συμβαίνουν αυτές (οι εκδηλώσεις), σε αντίθεση με τον κ. Σωτηρόπουλο, ο οποίος τις συγκεκριμένες ώρες τυγχάνει να είναι απασχολημένος με την εργασία του.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε παραπλεύρως είναι από τις τρεις τελευταίες δραστηριότητες – πρωτοβουλίες της παράταξης τους, που συνέβησαν τους τελευταίους μήνες και αναρτημένες στην ιστοσελίδα της παράταξης “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”.

Με χρονολογική σειρά:

Στη Δημοτική βιβλιοθήκη (29 Σεπτεμβρίου 2017) όπου δώρησαν βιβλία,  από τον εμβολιασμό – αιμοδοσία στον Προφήτη Ηλία (10 Δεκεμβρίου 2017) και από επίσκεψη στο ΚΑΠΗ, τις ημέρες της πρωτοχρονιάς (9 Ιανουαρίου 2018).

Παρακάτω αναδημοσιεύουμε τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών, σε εφημερίδες της πόλης μας και στο διαδίκτυο την βδομάδα που κύλισε και έδωσαν τροφή για διάφορα σχόλια και εκτιμήσεις:

ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΣ:

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ: