Γιάγκας: ” “Δεν αντιλαμβάνομαι την ένταση της ενόχλησης του κ. Σωτηρόπουλου. Με ξαφνιάζει!”

“Τους ασκούς του Αιόλου”, άνοιξε η δημοσίευση από την εφημερίδα μας, του ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, του συνδυασμού του κ. Γιάγκα, σχετικά με την κοπή της πίτας της παράταξής του.

Παρατηρήσαμε πως στο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, δεν υπήρχε αναφορά στην παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου κ. Σωτηρόπουλου, στην εκδήλωση.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Γιάγκα και τον ρωτήσαμε, εάν εκ παραδρομής δεν γίνεται αναφορά στο κ. Σωτηρόπουλο.

Ο κ. Γιάγκας μας δήλωσε πως επειδή ο κ. Σωτηρόπουλος είναι Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξής του και συνεπώς οικοδεσπότης στη συγκεκριμένη εκδήλωση, δεν τον ανέφερε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Σε αυτό έγινε αναφορά μόνο στους καλεσμένους.

Θεωρώντας την απάντηση βάσιμη δεν κάναμε κανένα σχόλιο ή αναφορά στο συγκεκριμένο γεγονός.

Το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ που δημοσιεύσαμε όμως, σχολίασε με τύπου ερώτηση ο κ. Πουλάκης. 

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:

Γιώργος Πουλάκης: “Υπάρχει ρήξη μεταξύ του κυρίου Γιάγκα και του Δημήτρη Σωτηρόπουλου και δεν αναφέρεται η παρουσία του στην εκδήλωση της παράταξης Δυνατή Πόλη;;
Εμείς επικοινωνήσαμε με τον κ. Σωτηρόπουλο και αρνείται να μας απαντήσει”.

Στην παραπάνω ερώτηση – σχόλιο του κ. Πουλάκη απάντησε ο κ. Γιάγκας ως εξης:

Κύριε Πουλάκη,
Ο Δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» κος Δημήτρης Σωτηρόπουλος, στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συνδυασμού ήταν αυτονόητα οικοδεσπότης!
Στο Δελτίο τύπου αναφέρθηκαν πρόσωπα εκτός συνδυασμού, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας.
Δεν γνωρίζουμε από πού αντλείτε τις πληροφορίες σας για «ανησυχία και σύννεφα».
Μήπως έχει ενοχλήσει κάποιους η απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης;
Στην ιστοσελίδα της «Δυνατής Πόλης», μόλις ετοιμαστούν, θα αναρτηθούν οι φωτογραφίες και το βίντεο της εκδήλωσης, από όπου μπορείτε να πάρετε στιγμιότυπα για την μεγάλη επιτυχία της.

Γραφείο Τύπου ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Ο κ. ΠΟΥΛΑΚΗΣ όμως επανήλθε στο θέμα και δημοσίευσε δήλωση του κ. Σωτηρόπουλου με την οποία είναι ξεκάθαρο πως κάτι συμβαίνει στο συνδυασμό του κ. Γιάγκα.

Η Δήλωση του κ. Σωτηρόπουλου, έχει ως εξής:

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: (Δήλωση στην εφημερίδα “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”) «Είμαι ενοχλημένος αφού δεν συμβαίνει για πρώτη φορά αυτό το γεγονός της απαξίωσης από τον επικεφαλής της παράταξης Μ. Γιάγκα. Όμως επειδή δεν θέλω να επαναλάβω τα λάθη του παρελθόντος, σε παρόμοιες καταστάσεις, ψύχραιμα και ώριμα, όταν θα έρθει η ώρα να είστε σίγουρος κύριε Πουλάκη ότι θα τοποθετηθώ».

ΓΙΑΓΚΑΣ: “ΞΑΦΝΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ. ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ”

Όπως είναι φυσικό η εφημερίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Γιάγκα, προκειμένου να βγάλει άκρη.

Ο κ. Γιάγκας δήλωσε έκπληκτος για τις δηλώσεις Σωτηρόπουλου.

Συγκεκριμένα μας δήλωσε τα εξής: “Δεν αντιλαμβάνομαι την ένταση της ενόχλησης του κ. Σωτηρόπουλου. Με ξαφνιάζει! Σε λίγο θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο το βίντεο της εκδήλωσης και η ομιλία του κ. Σωτηρόπουλου κατά τη διάρκειά της, ο οποίος υποστηρίζει τις επιλογές της παράταξής μας και ασκεί κριτική κατά του Καπλάνη, χωρίς ίχνος της παραμικρής διαφωνίας μεταξύ μας. Δεν τον καταλαβαίνω”…