“Αναιμικές” αντηρίδες στην περίφραξη του γηπέδου στα Ριμινίτικα…

 

 

Βλέποντας τις αντηρίδες που κατασκεύασε και τοποθέτησε συνεργείο του Δήμου στην περίφραξη που επισκεύασε στο γήπεδο στα Ριμινίτικα, αναρωτηθήκαμε εάν “ο γιαλός είναι στραβός ή αν εμείς αρμενίζουμε λάθος”.

Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς τοποθέτησε ο Δήμος για να ενισχύσει την περίφραξη του γηπέδου η οποία πριν λίγες ημέρες σωριάστηκε, από τους δυνατούς ανέμους που φυσούσαν και στην πόλη μας.

Πιστεύει κανένας πως αυτές οι λεπτές και κοντές σιδερόβεργες είναι ικανές να προσφέρουν αντιστήριξη στο ύψους πάνω από τέσσερα μέτρα περίφραξη και βάρους εκατοντάδων κιλών;

Μηχανικοί βεβαίως δεν είμαστε αλλά αντηρίδες “νάνους” δεν έχουμε ξαναδεί, σαν αυτούς που τοποθετήθηκαν στην περίφραξη του γηπέδου (επάνω φωτογραφίες) που κατέρευσε.

 

Μπήκαμε στο Google και γράψαμε: “Αντηρίδες περίφραξης”, μας εμφάνισε δεκάδες εικόνες που αφορούν “αντηρίδες”. Όλες όσες εμφανίζονται είναι περίπου στα δύο τρίτα του ύψους της περίφραξης.

Στο γήπεδο είτε πρωτοτυπήσαμε είτε εφαρμόζουμε κάποια καινούργια τεχνική.

Δίπλα και κάτω δημοσιεύουμε φωτογραφίες από το διαδίκτυο, στις οποίες φαίνεται καθαρά και το ύψος των αντηρίδων αλλά και το πάχος τους.

Ξαναγράφουμε πάλι πως μηχανικοί δεν είμαστε και ίσως όσα γράφουμε να στερούνται βάσης…