Κανένα συνεργείο στο γήπεδο στα Ριμινίτικα για την κατάρρευση της περίφραξης!!!

 

Δευτέρα μεσημέρι 21 Ιανουαρίου και κανένα συνεργείο δεν έχει παρέμβει ακόμα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο στα Ριμινίτικα, για να αναστηλώσει ή να απομακρύνει την περίφραξη, η οποία από την περασμένη Πέμπτη έχει  καταρρεύσει από τους ισχυρούς ανέμους και συγκρατείται από τους προβολείς του γηπέδου.

Η κατάσταση επιδεινώνεται όσο περνούν οι ώρες και οι άνεμοι συνεχίζουν να φυσάνε με ένταση και δεν υπάρχει εκτίμηση εάν οι προβολείς που συγκρατούν το βαρύ, τεράστιο πλέγμα θα αντέξουν ακόμα περισσότερο χρόνο σε αυτήν την πίεση και δεν θα καταρρεύσουν και αυτοί με τη σειρά τους.

 

Η Περιφέρεια που χρηματοδότησε και είχε την επίβλεψη κατασκευής της περίφραξης, έχει ειδοποιηθεί από το Δήμο από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου το πρωί, αλλά έως αυτήν την ώρα που γράφεται αυτό το σχόλιο δεν έχουν ξεκινήσει οι απαιτούμενες εργασίες ή έχει παρθεί κάποιο μέτρο.

Όπως γράφαμε και εχθές στην τεράστια περίφραξη ύψους περί τα 5 μέτρα και μήκους περίπου 250 μέτρων δεν έχουν τοποθετηθεί κόντρα αντηρίδες υποστήριξης με φυσιολογικό το αποτέλεσμα της κατάρευσής της.