Τηλεοπτική συνέντευξη του Δημάρχου κ. Καπλάνη – Όραμα του η “Ανθρώπινη πόλη” – Θα είναι ξανά υποψήφιος

Ξεκινώντας με το όραμα του για το Δήμο της Αγίας Βαρβάρας, που θα είναι μια ποιο ανθρώπινη πόλη, που ο ένας θα σέβεται τον άλλον, που ο ένας θα συμπαραστέκεται στον γείτονα και συμπολίτη του, μια πόλη με δομές ανθρώπινες και λειτουργικές και καταλήγοντας πως θα είναι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες, και μετά από αυτές, Δημοτικές εκλογές, ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης έδωσε τηλεοπτική συνέντευξη στην εκπομπή του HighTV, “Χωρίς Χρώμα” με τον Γιώργο Βαθιώτη, την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου.

Σε αυτή συνομιλούν για θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης γενικότερα, αλλά και για την Αλληλεγγύη, καθώς και για τις πρωτοποριακές κοινωνικές δομές και πολιτιστικές δράσεις που εφαρμόζονται στο Δήμο μας.

Συζητούν για το ΜΕΤΡΟ, το γήπεδο στα Ριμινίτικα, για τις πολιτιστικές Σχολές και δράσεις για θέματα Υγείας και καθημερινότητας.

Η συνέντευξη έβγαλε αρκετές ειδήσεις με κυρίαρχη εκείνη που αφορά τα πολιτικά σχέδια του κ. Καπλάνη ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα είναι ΞΑΝΑ υποψήφιος για το Δημαρχιακό Θώκο και πως δεν τον ενδιαφέρει η Κεντρική πολιτική σκηνή.

Παρακολουθήστε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του κ. Καπλάνη: