Πριν ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ γράφαμε ΑΚΡΙΒΩΣ όσα γράφουμε και ΤΩΡΑ

Στην εφημερίδα  “Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ” που κυκλοφόρησε πρόσφατα υπάρχει ένα ολοσέλιδο δημοσίευμα υπογεγραμμένο από τον κ. Άκη Δίπλα, μέσω του οποίου ασκείται σφοδρή κριτική και προσωπική επίθεση σε κάποιον από τα άτομα της εφημερίδας μας, χωρίς να κατονομάζει ποιο, επειδή τολμήσαμε να γράψουμε πως ο Δήμος πρέπει να δίνει δημοσιεύσεις σε όλες της εφημερίδες της Αγίας Βαρβάρας και όχι μόνο σε μία, τη συγκεκριμένη.

Ρωτάγαμε συγκεκριμένα, απευθυνόμενοι στον Αντιδήμαρχο κ. Παγουρτζή:

“Τι σας έσπρωξε στην προαιρετική, επί πληρωμή όμως, δημοσίευση, όταν στο ίδιο έντυπο είχατε δημοσιεύσει την Διακήρυξη για τον πρώτο άγονο διαγωνισμό και δεν ανταποκρίθηκε ΚΑΝΕΝΑΣ; Δεν θα έπρεπε η δεύτερη διακήρυξη να είχε δημοσιευτεί και σε άλλα έντυπα, προσδοκώντας πως οι αναγνώστες των άλλων τοπικών εφημερίδων ίσως να ενδιαφέρονταν”.

Επειδή τολμήσαμε λοιπόν να γράψουμε να δίνονται δημοσιεύσεις και σε άλλες εφημερίδες, ΟΧΙ απλά σε άλλες, αλλά  ΚΑΙ σε άλλες, ο κ. Δίπλας επαναστάτησε.

Μάλιστα σαν επιχείρημα για τις συνεχείς δημοσιεύσεις διακηρύξεων του Δήμου στην δική του εφημερίδα, επικαλείται ότι το κόστος το πληρώνει ο ανάδοχος και όχι ο Δήμος.

Ας μας πει ο κ. Δίπλας λοιπόν, ποιος πλήρωσε τις ΠΕΝΤΕ προηγούμενες δημοσιεύσεις και την έκτη που επίκειται και που αφορούσαν τους δύο διαγωνισμούς για την ενοικίαση των κτιρίων στη ΒΙΟΧΡΩΜ και βγήκαν όλες άκαρπες, αφού κανένας δεν έλαβε μέρος;

Καλά τα θεωρητικά, στην πράξη όμως ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ, αφού δεν υπήρξε ανάδοχος.

Παρόλα αυτά καλά κάνει και πληρώνεται, αφού προσφέρει υπηρεσίες.

Άλλωστε εμείς ασκήσαμε κριτική στο Δήμο για τις επιλογές του και όχι στην εφημερίδα του.

Όσον αφορά το άλλο περί δήθεν μένους μας, επειδή δεν παίρνουμε εμείς διαφημίσεις από το Δήμο, του υπενθυμίζουμε πως όταν η εφημερίδα μας δημοσίευε ανακοινώσεις του Δήμου, τα χρήματα που εισέπραττε τα ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ στους μαθητές του Λυκείου της πόλης μας, για την πενθήμερη εκδρομή τους.

Παραπλεύρως αναδημοσιεύουμε σχετικό ρεπορτάζ του θέματος, με ευχαριστήριο του δεκαπενταμελούς των μαθητών.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, επειδή όταν κυκλοφόρησε η “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ”, ο κ. Δίπλας που ήταν μαθητής του Λυκείου,  να είχε και εκείνος επωφεληθεί της συγκεκριμένης ή κάποιας άλλης προσφοράς μας…

Για να κλείσει λοιπόν το θέμα, ξαναγράφουμε πως ο Δήμος οφείλει να δίνει δημοσιεύσεις σε όλες της εφημερίδες της Αγίας Βαρβάρας, εφόσον είναι προαιρετική η δημοσίευση και όχι υποχρεωτική.

Το να επιμένει να χρηματοδοτεί την ίδια εφημερίδα συνεχώς, δεν είναι φυσιολογικό και δικαίως προκαλούνται σχόλια, είτε αυτά είναι δυσάρεστα, είτε ειρωνικά, είτε επικριτικά…

ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ…

 

Το παραπάνω δημοσίευμά μας είναι του 2005, πριν ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ και τότε γράφαμε ΑΚΡΙΒΩΣ όσα γράφουμε και ΤΩΡΑ.

Κύριε Άκη Δίπλα, με κραυγές, ύβρεις και μισές αλήθειες δεν κερδίζεις ΤΙΠΟΤΑ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ αποδεικνύεται ΜΟΝΟ με ντοκουμέντα. Αυτά όσον αφορά την απάντησή μας σε εσάς.

Η “Π” μπορεί επίσης και δηλώνει προς κάθε κατεύθυνση πως: 

Κρατικοδίαιτη ΔΕΝ είναι, ΔΕΝ φοροδιαφεύγει,  στα ταμεία της ΔΕΝ υπήρχαν ποτέ και εξακολουθούν να μην υπάρχουν μαύρα χρήματα και αδήλωτη εργασία και όταν κουνάμε το δάκτυλο σε κάποιον, αυτό  δεν είναι γεμάτο από το μέλι, που το έχουμε βουτήξει στο βάζο, που  κάποιοι μας  πρόσφεραν για να εξαγοράσουν τη σιωπή μας.