Σφοδρότατη σύγκρουση δύο Ι.Χ., στη διασταύρωση Μεγ. Αλεξάνδρου και Καραολή – Oδηγός παραβίασε STOP και εγκατάλειψε το σημείο του ατυχήματος

Ανήμερα την πρωτοχρονιά γύρω στις 10:30΄ το βράδυ σοβαρό τροχαίο ατύχημα έλαβε χώρα στη διασταύρωση των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου και Καραολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, Ι.Χ. BMW χρώματος μαύρου το οποίο εκινείτο επί της οδού Καραολή με μεγάλη ταχύτητα, παραβίασε STOP πινακίδα και έπεσε με σφοδρότητα στο Ι.Χ. της φωτογραφίας μας το οποίο κατέβαινε την Μεγ. Αλεξάνδρου με κατεύθυνση την Ελ. Βενιζέλου και με την ταχύτητα που είχε το διάλυσε κυριολεκτικά και το παρέσυρε πολλά μέτρα επί της Καραολή.

Ευτυχώς οι τρεις επιβαίνοντες είναι εν ζωή, αλλά χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο για εξετάσεις και νοσηλεία.

Ο οδηγός που παραβίασε το STOP, μετά τη σύγκρουση δεν σταμάτησε να δει εάν οι επιβαίνοντες είχαν τραυματιστεί ή εάν χρειάζονταν βοήθεια.

Απομακρύνθηκε από το σημείο του ατυχήματος, αλλά το όχημα του το οποίο επίσης έπαθε σοβαρές ζημιές ακινητοποιήθηκε από αυτές.

Η Τροχαία η οποία ειδοποιήθηκε από πέριξ κατοίκους, όπως και το ΕΚΑΒ, βρήκε το Ι.Χ. εγκατελημένο λίγες δεκάδες μέτρα από το σημείο της σύγκρουσης.

Όπως πληροφορηθήκαμε, αλλά δεν κατέστει δυνατόν να διασταυρώσουμε την πληροφορία μας, το ίδιο όχημα είχε εμπλακεί πριν λίγες ημέρες σε ανάλογο συμβάν στο ίδιο μάλιστα σημείο και η Τροχαία το είχε στη λίστα της, αφού και σε εκείνη την περίπτωση υπήρξε απομάκρυνση του υπαίτιου.

Υπενθυμίζουμε πως έως την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου, στη συγκεκριμένη διασταύρωση υπήρχαν και λειτουργούσαν ηλεκτρικοί σηματοδότες, οι οποίοι ξηλώθηκαν την ήμέρα που παραδώθηκε η Ελ. Βενιζέλου σε χρήση.

Υπογραμμίζουμε επίσης πως στην Γωνία Μεγ. Αλεξάνδρου και Καραολή υπάρχει το κτήριο που φιλοξενεί δραστηριότητες του Δήμου και του Συλλόγου Ποντίων και καθημερινά το επισκέπτονται δεκάδες παιδιά που παρακολουθούν διάφορα προγράμματα, χορού κλπ.