ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

Το κάλεσμα του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για έμπρακτη στήριξη της «Διάθεσης Προϊόντων χωρίς Μεσάζοντες» βρήκε ανταπόκριση στη δράση που διοργανώθηκε την Κυριακή 13 Απριλίου 2014, στο χώρο της πρώην ΒΙΟΧΡΩΜ.

Η προσέλευση του κόσμου υπήρξε σημαντική σε αριθμό, καταδεικνύοντας την ανάγκη που υπάρχει στην κοινωνία για τέτοιου είδους δράσεις και συνιστώντας ένα ηχηρό μήνυμα – απάντηση στην πρόσφατη κίνηση του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας να ζητήσει την προσωρινή αναστολή της «Διάθεσης Προϊόντων χωρίς Μεσάζοντες».

Για το Δήμο Αγίας Βαρβάρας η προστασία των κατοίκων και η ενίσχυση του οικογενειακού εισοδήματος δεν αποτελεί ευχολόγιο, αλλά αδιαπραγμάτευτη ανάγκη και καθημερινή πρακτική.

Σε αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση κινείται η Διάθεση Προϊόντων χωρίς Μεσάζοντες, καθώς όλα ανεξαιρέτως τα προϊόντα είναι πιστοποιημένα από τους παραγωγούς, οι οποίοι διαθέτουν τις απαραίτητες άδειες και επιλέγονται από πλευράς Δήμου με αυστηρά κριτήρια ώστε να εξασφαλίζονται υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές.

Ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας όχι μόνο δεν πρόκειται να σταματήσει τη διοργάνωση της εν λόγω δράσης, αλλά, ακριβώς αντίθετα, θα τη συνεχίσει σταθερά φιλοδοξώντας μάλιστα να την ενισχύσει και να τη βελτιώσει.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Βαρβάρας