Ντάβιος: “Το 2018 η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, επιστρέφει στα Ριμινίτικα”

Ο Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Θέμης Ντάβιος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας για τη σχέση… ζωής που έχει η ομάδα μας με το Δήμο, ενώ έθιξε και το μείζων θέμα που δε είναι άλλο από την επιστροφή μας στα Ριμινίτικα!

Τι σημαίνει ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για το Δήμο της Αγίας Βαρβάρα;

«Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα διαδραματίζει τεράστιο ρόλο στο Δήμο, αφού αποτελεί τη μόνη ομάδα της Αγίας Βαρβάρας. Αποτελεί διέξοδο για τα παιδιά μας που θέλουν να ασχοληθούν με τον αθλητισμό. Επίσης, ο σύλλογος είναι κοντά μας σε εκδηλώσεις που κάνουμε, αιμοδοσίες αλλά και παρελάσεις. Αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο του αθλητισμού της Αγίας Βαρβάρας».

Τι ενέργειες κάνετε ως Δημοτικό Συμβούλιο για να στηρίξετε τις προσπάθειές μας;

«Ο Δήμος, βάσει του Καλλικράτη δεν μπορεί να δώσει χρήματα σε αθλητικό σύλλογο. Αντ’ αυτού βοηθάμε μέσω άλλων ενεργειών. Εν παραδείγματι παρέχουμε γυμναστή και φυσικά το γήπεδο».

Μιας και θίξατε το γηπεδικό, πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στα Ριμινίτικα;

«Πιστεύω ότι μόλις ολοκληρωθούν τα έργα στον περιβάλλοντα χώρο και στα αποδυτήρια, θα επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της έδρα, εκεί που ήδη προπονείται τόσο η ίδια όσο και τα τμήματα υποδομών. Είναι εγκεκριμένο το έργο της δεύτερης φάσης που αφορά τον περιβάλλοντα χώρο και αυτόν των αποδυτηρίων και περιμένουμε να ξεκινήσει μόλις ξεπεραστούν κάποια γραφειοκρατικά εμπόδια. Μέσα στο 2018 πιστεύω η επιστροφή της ομάδας στα Ριμινίτικα θα είναι γεγονός».

Η ευχή σας ενόψει του νέου έτους;

«Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και παγκόσμια ειρήνη. Τα παιδιά που ζουν σε εμπόλεμες ζώνες να μπορούν να χαμογελούν κι οι οικογένειες που ζουν στα όρια της ανέχειας στη χώρα μας ειδικά μετά την οικονομική κρίση, να μπορούν να οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και εννοείται τα παιδιά τους».