Έφοδος της ΕΛΑΣ στην κάτω Αγία Βαρβάρα – Βρέθηκαν Ναρκωτικά – Συλλήψεις – Άκαρπος έλεγχος στην οδό Κρήτης

Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛΑΣ πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου,  στην κάτω Αγία Βαρβάρα, παρουσία Εισαγγελέα.

Περιπολικά, μοτοσυκλετιστές και οχήματα με συμβατικά νούμερα απέκλεισαν την περιοχή και στοχευμένα εισέβαλαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας.

Μετά από έρευνα στο εσωτερικό της οικίας, βρέθηκαν από άνδρες της Αστυνομίας ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και έγιναν συλλήψεις.

Στη συνέχεια ακολουθώντας πληροφορία που είχαν ο Εισαγγελέας και οι άνδρες της ΕΛΑΣ πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα της οδού Κρήτης.

Μετά από πολύωρη έρευνα δεν βρήκαν σε αυτό ναρκωτικά ή άλλες απαγορευμένες ουσίες.

Ο έλεγχος συνεχιζόταν έως αργά το μεσημέρι.

Η παρουσία της ισχυρής δύναμης της ΕΛΑΣ στην οδό Κρήτης, έφερε αναστάτωση τόσο στην κυκλοφορία όσο και στους πέριξ κατοίκους και καταστηματάρχες, οι οποίοι δεν έκρυψαν την δυσανασχέτησή τους για την απρόσμενη εμφάνισή των δυνάμεων της Αστυνομίας.

“Έχουμε να δουλέψουμε τόσα χρόνια. Άνοιξε η Βενιζέλου και ελπίζαμε να δούμε πελάτη στα καταστήματά μας. Να βγάλουμε τίποτα χρήματα για να καλύψουμε τα μεγάλα έξοδα που έχουμε. Ας μας αφήσουν να δουλέψουμε. Η σημερινή εικόνα στο κέντρο της πόλης μας, διώχνει όσους θέλουν, από άλλους Δήμους να μας επισκευθούν  και να ψωνίσουν”, μας είπαν.

“Στην πόλη μας υπάρχουν καλά προϊόντα σε καλύτερες τιμές απ΄ότι στα κεντρικά καταστήματα. Όσοι έρχονται στην Αγία Βαρβάρα, γνωρίζουν τι αγοράζουν και είναι ικανοποιημένοι από την ποιότητα και τις τιμές” κατέληξαν.