Χάος στο Μετρό – Έμειναν εκτός λειτουργίας έξι κεντρικοί σταθμοί


Το απόλυτο χάος επικράτησε στη γραμμή 3 του Μετρό, καθώς λίγο μετά τις 9 το βράδυ του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου, η κυκλοφορία σταμάτησε.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι ο συρμός που ερχόταν από τη Δουκίσσης Πλακεντίας έκανε συνεχείς και μεγάλες στάσεις στους σταθμούς από τους οποίους διερχόταν και η μοναδική ανακοίνωση που γινόταν από τα μεγάφωνα, ήταν ότι η κίνηση στη γραμμή 3 γίνεται με καθυστέρηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έξι κεντρικοί σταθμοί του Μετρό, στη Γραμμή 3, τέθηκαν εκτός λειτουργίας λόγω προβλήματος στη σηματοδότηση.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, λίγη ώρα αργότερα, ενημερώθηκαν οι επιβάτες ότι προσωρινά έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.

Χαρακτηριστικό της κακής ενημέρωσης προς το επιβατικό κοινό είναι ότι, ενώ αρχικά ενημερώθηκαν μέσω των μεγαφώνων ότι η κίνηση γίνεται μεταξύ των σταθμών Αγ. Μαρίνα – Μοναστηράκι και Δουκίσσης Πλακεντίας – Αμπελόκηποι, λίγη ώρα αργότερα, μετά από μια μεγάλη στάση στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας, οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι θα πρέπει να αποβιβαστούν, χωρίς καμία περαιτέρω ενημέρωση.

Αποτέλεσμα ήταν οι επιβάτες να βγαίνουν από το σταθμό, χωρίς να γνωρίζουν τι έχει συμβεί, έχοντας χάσει μια διαδρομή από τα εισιτήρια που χτύπησαν στον σταθμό που μπήκαν, ενώ ακόμα και σε ερώτηση προς τους αστυνομικούς στην Εθνική Άμυνα, δεν πήραν καμία απάντηση.

Μετά τις απαραίτητες επισκευές το πρόβλημα αποκαταστάθηκε μετά τις 10 το βράδυ.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr