ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

Το μήνυμα της ευαισθητοποίησης και της υιοθέτησης υπεύθυνης στάσης απέναντι στο φυσικό και αστικό περιβάλλον διαδόθηκε, με επιτυχία, στην εθελοντική δράση «Let’s do it Greece 2014», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 στην πόλη μας, όπως και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Την προσπάθειά μας στήριξε ενεργά ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, ο οποίος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου μας, στέλνοντας ως εκπροσώπους τις Ολυμπιονίκες στο αγώνισμα της πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, Σταυρούλα Ζυγούρη και Μαρία-Λουίζα Βρυώνη.

Οι δύο διακεκριμένες αθλήτριες αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους παρευρισκόμενους, ενώ είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τα τεράστια οφέλη του αθλητισμού και του εθελοντισμού επ’ αφορμή  της σύμπτωσης της εν λόγω δράσης με την  Παγκόσμια Ημέρα Ολυμπισμού.

Να τονίσουμε ότι η Σταυρούλα Ζυγούρη είναι επίσης Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και με αυτή την ιδιότητα συνομίλησε για αρκετή ώρα με το Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας Γιώργο Καπλάνη, εξετάζοντας τρόπους για να ανανεωθεί αλλά και να επεκταθεί στο εγγύς μέλλον, η συνεργασία των δύο πλευρών.

Γραφείο Τύπου Δήμου Αγίας Βαρβάρας