Σύντομα επαναλειτουργούν Κοινωνικό Φαρμακείο και Παντοπωλείο από το Δήμο

Με αφορμή την επιθυμία συμπολίτισσάς μας να παραδώσει στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, φάρμακα ογκολογικών περιστατικών και τη δυσκολία της να έρθει σε επικοινωνία με το Κοινωνικό Φαρμακείο για να κανονίσει την παράδοση αυτών, ζητήσαμε από τον Αντιδήμαρχο κ. Λεωτσάκο πληροφορίες.

Του αναφέραμε το περιστατικό και μας δήλωσε τα παρακάτω:

“Τα Κοινωνικά Φαρμακείο και Παντοπωλείο λειτουργούσαν στο Δήμο μας τα τελευταία χρόνια σε συνεργασία με την UNESCO. Το Κοινωνικό Συσσίτιο εξακολουθεί να λειτουργεί χωρίς την UNESCO. Σε λίγο καιρό θα επαναλειτουργήσουν με πρόγραμμα της περιφέρειας από τη Ευρωπαϊκή Ένωση και θα υλοποιήσει ο Δήμος, Δομές φτώχειας και Κέντρα Κοινότητας εντός του 2017.

Επειδή όμως υπάρχουν ανάλογα περιστατικά και φάρμακα προς διάθεση από συμπολίτες μας, για τις ανάγκες των οικονομικά ασθενέστερων ατόμων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου στο τηλεφωνικό Κέντρο του Δήμου  213 201 9300 και ο Δήμος θα στείλει όχημα και προσωπικό να παραλάβει τα πολύτιμα φάρμακα από τον χώρο τους, εάν το επιθυμούν και στη συνέχεια να τα παραδώσει σε όσους έχουν ανάγκη”