Χέρι βοηθείας από τη Νομαρχιακή της Ν. Δ., προς τους κατοίκους του Δήμου Μάνδρας

Δίπλα στο συνάνθρωπο βρίσκεται για άλλη μια φορά, η Β5 Νομαρχιακή Οργάνωση Ν.Δ Δυτικής Αθήνας. Αυτές τις μέρες που η σκέψη όλων μας βρίσκεται στους συμπολίτες μας οι οποίοι δοκιμάζονται από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στη γειτονική Δυτική Αττική, έκανε το αυτονόητο.

Προχωράει σε μια κίνηση ανθρωπιάς που σπάνια παρατηρούμαι στα πολιτικά κόμματα. Ανέλαβε πρωτοβουλία συγκέντρωσης αγαθών πρώτης ανάγκης, για τους κατοίκους των γειτονικών περιοχών, που επλήγησαν. Μάλιστα αυτή η κοινωνική δράση, ξεκίνησε ύστερα από εντολή του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη. Η κίνηση αυτή είχε από την πρώτη στιγμή τεράστια ανταπόκριση από την ευαισθησία του κόσμου.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:

1. Εμφιαλωμένα νερά
2. Ρύζι και μακαρόνια
3. Τρόφιμα στερεά και υγρά μακράς διάρκειας που δεν χρειάζονται μαγείρεμα
4. Ρούχα, υποδήματα, κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες (καθαρά και περιποιημένα).
5. Φάρμακα (αναλγητικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα)
6. Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας (χαρτικά, σαπούνια, σαμπουάν, σερβιέτες, πάνες, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες κ.λπ).

Η συγκέντρωση των αγαθών θα συνεχιστεί μέχρι και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου και ώρες 10:00 – 21:00.

Σημεία συγκέντρωσης όπου μπορεί κάποιος να προσφέρει οτιδήποτε από τα παραπάνω είδη είναι τα κάτωθι Γραφεία των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ΝΔ:

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, Παναγή Τσαλδάρη 35,
ΑΙΓΑΛΕΩ, Φωκαίας 2 και Θηβών
ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ, Στρατάρχου Καραϊσκάκη και Κολοκοτρώνη
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, Βουτσάλη 83 και 25ης Μαρτίου

Μάλιστα σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Β5 ΝΟΔΕ καλεί όχι μόνον τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και τους πολίτες που αισθάνονται μακριά από αυτό το κόμμα, να ανταποκριθούν και να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την έκκληση.

Αξίζει να συμμετάσχουμε όλοι μας.

Το μεγάλο φορτίο ανθρωπιάς

Στο μεταξύ ένα μεγάλο μέρος ανθρωπιστικής βοήθειας συγκεντρώθηκε χτες το πρωί στα γραφεία της Β5 ΝΟΔΕ, που συστεγάζονται με αυτά της ΔΗΜ.Τ.Ο Περιστερίου. Παρών ήταν μεταξύ άλλων οι πολιτευτές Β Αθήνας Μαριάνθη Καφετζή, Βαρβάρα Ψυχούλα-Κοντογιάννη, Ζωή Ράπτη, Γιώργος Σαμαά, ο υποψήφιος πρόεδρος για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών Νίκος Λεβετσοβίτης η περιφερειακή σύμβουλος Περιφέρειας Αττικής Φωτεινή Βρύνα, η επικεφαλής της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα, ο τομεάρχης Β5 ΝΟΔΕ Παναγιώτης Σταμπουλής, ο τέως τομεάρχης-σύνδεσμος της ίδιας ΝΟΔΕ Ηλίας Δούρος, ο περιφερειάρχης Β Αθήνας Τάκης Νικολακέας, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Αγίας Βαρβάρας Μανώλης Ζερβάκης, ο γραμματέας της ίδιας ΔΗΜ.Τ.Ο Γιάννης Πουλάκης και ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος. Ολοι τους αντάλαξαν τον προβληματισμό τους με τον πρόεδρο της Β5 ΝΟΔΕ Γιώργο Κώττη και τον πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο Περιστερίου Λινάρδο Καλαμωτουσάκη.

Από το Γραφείο Τύπου της Τ.Ο.Ν.Δ. Αγίας Βαρβάρας