Παρά την πρόσκαιρη καταιγίδα, η ψηφοφορία στην πόλη μας για την ανάδειξη ηγέτη στης Προοδευτικής Παράταξης, συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον

Παρά την πρόσκαιρη αλλά ισχυρή καταιγίδα που σημειώθηκε και στην πόλη μας η ψηφοφορία για την ανάδειξη  ηγέτη της Προοδευτικής Παράταξης, μεταξύ ΦΩΦΗΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ και ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ συνεχίζεται κανονικά.

Η κάλπη και τη δεύτερη Κυριακή 19 Νοεμβρίου, στην πόλη μας άνοιξε στις 8 το πρωί και θα συνεχιστεί έως τις 8 το βράδυ, στο Εκλογικό Τμήμα που λειτουργεί στο Α΄ ΚΑΠΗ της πόλης μας στην οδό Καλατζάκου.

Δικαίωμα συμμετοχής στην ψηφοφορία του Δεύτερου Γύρου έχουν μόνο όσοι ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ενώ δεν χρειάζεται η καταβολή τριών ευρώ, αυτή τη φορά.

Στις 12 το μεσημέρι είχαν ψηφίσει περίπου 100 άτομα.

Την προηγούμενη Κυριακή την ίδια ώρα ο αριθμός ήταν περίπου ο διπλάσιος. Βέβαια η καταιγίδα όπως γράφουμε και παραπάνω δυσκόλεψε την προσέλευση κόσμου.

Αμέσως μετά το πέρας της βροχόπτωσης αυξήθηκε η προσέλευση ψηφοφόρων.

Στις 2:00΄ το μεσημέρι, οι ψηφοφόροι που είχαν προσέλθει την δεύτερη Κυριακή, αυξήθηκαν στα 150 άτομα, περίπου.

Δύο ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες, είχαν ψηφίσει περισσότερα από 200 άτομα.

Για την ιστορία αναφέρουμε πως την προηγούμενη Κυριακή στην πόλη μας ψήφισαν 427 άτομα.

Πρώτη σε ψήφους είχε αναδειχτεί η κ. Γεννηματά με 163 ψήφους ενώ ο κ. Ανδρουλάκης είχε πάρει 90 ψήφους, μία λιγότερη από τον κ. Θεοδωράκη που είχε βγεί δεύτερος.

Πανελλαδικά η κ. Φώφη Γεννηματά και ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης πήραν στον α΄γύρο 42,76% και 25,38% αντίστοιχα.

Η εφημερίδα μας “ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ” θα σας ενημερώσει για τυχόν επείγοντα ζητήματα που αφορούν την ψηφοφορία κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ γύρω στις 10 το βράδυ πιθανόν να είμαστε σε θέση να σας δώσουμε τα τελικά αποτελέσματα στην πόλη μας και Πανελλαδικά.