44η επέτειος Πολυτεχνείου ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αθήνα  την Παρασκευή (17/11/2017) στο πλαίσιο των εκδηλώσεων εορτασμού για την 44η επέτειο του Πολυτεχνείου.

Ειδικότερα:

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στην Αττική λόγω του Πολυτεχνείου σε όλο το οδικό δίκτυο γύρω από την Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως και την πλατεία Κάνιγγος.

Οι ρυθμίσεις κατά την διεξαγωγή της πορείας θα επεκταθούν και στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Σημειώνεται ότι οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Τροποποιήσεις θα πραγματοποιηθούν επίσης και στα δρομολόγια και τις στάσεις των συγκοινωνιακών μέσων (Λεωφορεία – Τρόλεϊ).

Τέλος, παρακαλούνται οι οδηγοί, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.