» «Ανεβαίνουν» στο taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας

«Ανεβαίνουν» στο taxisnet τα τέλη κυκλοφορίας

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τα τέλη κυκλοφορίας του 2018 καθώς μέχρι τις 20 Νοεμβρίου αναμένεται να αναρτηθούν στο taxisnet.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών έχει επεξεργαστεί μια σειρά από σενάρια για μειώσεις στα τέλη οχημάτων συγκεκριμένων κατηγοριών φορολογούμενων. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται και η μικρή μείωση των τελών κυκλοφορίας για τους φορολογούμενους που έχουν τέσσερα ή περισσότερα παιδιά καθώς και φορολογούμενους που ανήκουν σε ευπαθείς οικονομικά ομάδες.

Πάντως όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, πολλοί ιδιοκτήτες οχημάτων αναμένεται να καταθέσουν τις πινακίδες τους, επειδή τα τέλη κυκλοφορίας είναι ακριβά και δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε αυτό το έξοδο.

Τα τέλη κυκλοφορίας θα πρέπει να πληρωθούν το αργότερο έως το τέλος του 2017 και εφόσον δεν εξοφληθούν εμπρόθεσμα, τότε ο φορολογούμενος καλείται να πληρώσει πρόστιμο στο ισόποσο των τελών που αναλογούν στο όχημά του.

Did you like this? Share it:

© 2017 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!