Οι εκλογές για την ανάδειξη του ηγέτη της Προοδευτικής Παράταξης

Στο Α΄ ΚΑΠΗ της πόλης μας, στην οδό Καλατζάκου,  είναι το Εκλογικό Τμήμα που μπορούν να ψηφίζουν όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να εκλέξουν τον νέο ηγέτη της προοδευτικής παράταξης, την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017.

Η εκλογική διαδικασία θα διαρκέσει  από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, σε ολόκληρη τη χώρα με εξαίρεση την Αθήνα, στα εκλογικά κέντρα της οποίας αποφασίστηκε να δοθεί μία επιπλέον ώρα, λόγω του Μαραθωνίου δρόμου που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα και θα φέρει κυκλοφοριακές αλλαγές και ανωμαλίες.

Οι υποψήφιοι ελπίζουν σε μαζική προσέλευση κόσμου.

Στόχος είναι να ξεπεραστεί ο αριθμός των 100.000 ατόμων που θα πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι πάντες καταβάλλοντας τρία ευρώ για τη συμμετοχή τους. Σημειώνουμε όμως, πως εάν υπάρξουν επαναληπτικές εκλογές την επόμενη Κυριακή, δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο όσοι ψήφισαν την πρώτη Κυριακή, 12 Νοεμβρίου.

Σημειώνουμε πως οι εκλογείς μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό τμήμα της χώρας επιθυμούν.

Δέκα είναι οι υποψήφιοι για το τιμόνι της Κεντροαριστεράς.

Τελικά το ενδιαφέρον για τη διεκδίκηση της αρχηγίας του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς ήταν πολύ μεγαλύτερο από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Οι δέκα υποψήφιοι: (από επάνω αριστερά) Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Καμίνης, Νίκος Ανδρουλάκης, Γιάννης Μανιάτης
(κάτω αριστερά) Γιάννης Ραγκούσης, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Kωνσταντίνος Γάτσιος, Δημήτρης Τζιώτης, Απόστολος Πόντας