Λάμπρος Μίχος: “σκέπτεται σοβαρά να διεκδικήσει τη Δημαρχία της πόλης στις επόμενες Δημοτικές εκλογές” – Δηλώσεις του στην “Π”

Την περίπτωση να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά της πόλης μας, από τη θέση του Δημάρχου, σκέπτεται σοβαρά ο κ.  Λάμπρος Μίχος.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα μας, δεν μας έκρυψε την απογοήτευσή του για την αρνητική, κατά την άποψη του, κατάσταση, που επικρατεί στα του Δήμου, σε όλα σχεδόν τα επίπεδα.

Μας μίλησε για την καθαριότητα στην πόλη,  την οποία χαρακτήρισε την χειρότερη απ΄ όσο  θυμάται να επικρατεί στους δρόμους, στα πεζοδρόμια και στις πλατείες.

Για την ανοργανωσιά στις υπηρεσίες του Δήμου, για το Δημοτικό Αναψυκτήριο “ΠΑΝΘΕΟΝ” το οποίο κάθε πρωί που φεύγει για τη δουλειά του, από το σπίτι του στην Παύλου Μελά, το βλέπει λεηλατημένο και στεναχωριέται από το κατάντημά του. “Τα μπετά μόνο δεν έχουν πάρει, αν είχαν κάποια  αξία θα τα είχαν πάρει κι αυτά” τόνισε.

Μας είπε πολλά και δε δίστασε να παραδεχτεί πως “ΝΑΙ”, σκέπτεται σοβαρά να διεκδικήσει τη Δημαρχία της πόλης στις επόμενες Δημοτικές εκλογές.

Τις τελικές αποφάσεις του, όποιες κι αν είναι αυτές, θα τις πάρει και θα τις ανακοινώσει επίσημα  “όταν οι συνθήκες θα είναι ώριμες και ο χρόνος κατάλληλος” τόνισε.

Στην κουβέντα μας ειπώθηκαν πολλά. Μας “άνοιξε τα χαρτιά του” και ακούστηκαν πράγματα που μας προβλημάτισαν. Δεν γνωρίζουμε εάν όσα υποστήριξε ανταποκρίνονται 100% στην πραγματικότητα. Πάντως δε κρύφτηκε πίσω από γενικά σχόλια, μας είπε ονόματα, μας εξιστόρησε “γεγονότα”, μας έδωσε παραδείγματα.

Δεν έκρυψε την στεναχώρια του για τον “διάδοχό” του όπως αποκάλεσε τον Δήμαρχο κ. Καπλάνη, για τον τρόπο που Διοικεί το Δήμο.

“Είμαι απογοητευμένος με τον Γιώργο (Καπλάνη). Αλλιώς περίμενα πως θα διοικήσει. Αλλιώς φανταζόμουν τη συνέχεια της παράταξής μας. Λυπάμαι και στεναχωριέμαι για όσα γίνονται και πολύ περισσότερο για όσα θα οδηγηθούμε να πράξουμε, αναγκαστικά, κάποια στιγμή” κατέληξε.

Ο κ. Λάμπρος Μίχος στην κουβέντα μας άφησε να εννοηθεί πως, όταν οριστικά αποφασίσει να κατέβει στις εκλογές, παλαιοί συνεργάτες του θα τον ακολουθήσουν αλλά και πολλοί άλλοι νέοι. Δέχεται πίεση υποστήριξε τόσο από δοκιμασμένα στελέχη της πόλης αλλά και από απλούς κατοίκους της να είναι μπροστάρης στην προσπάθεια που απαιτείται να γίνει.

Δεν αρνήθηκε το ενδεχόμενο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βασιλάκος και Φέγγη να συστρατευτούν μαζί του στην καινούργια προσπάθεια που πρέπει να γίνει, για να έρθει πάλι η Αγία Βαρβάρα στα ίσα της. “Η πόλη μας έχει ανάγκη όλα τα ικανά άτομα που στο παρελθόν έχουν αποδείξει την αγάπη τους και τις ικανότητες τους για το καλό αυτής της Αγίας Βαρβάρας”, υπογράμμισε.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Βασιλάκο και τον ρωτήσαμε εάν θα κατέβει με τον κ. Λάμπρο Μίχο, η απάντησή του ήταν: “όλα είναι ανοικτά”.

Σε δεύτερη ερώτησή μας για το πως κρίνει την διάθεσή του π. Δημάρχου να συμμετάσχει ενεργά ξανά, διεκδικώντας τη Δημαρχία μας δήλωσε: “Όταν ένα άτομο όπως ο Λάμπρος Μίχος, που έχει προσφέρει τόσα πολλά στην ανάπτυξη της πόλης και σαν Δήμαρχος αλλά και σαν Βουλευτής, βλέπει το  κατάντημά της  από τη  σημερινή Διοίκηση του Δήμου και θέλει να διεκδικήσει το Δημαρχιακό Θώκο, είναι μόνο ΘΕΤΙΚΟ”.

Σε επικοινωνία μας με την κ. Αλέκα Φέγγη και στην ερώτησή μας εάν θα κατέβαινε με το Συνδυασμό του κ. Μίχου μας δήλωσε: “Είμαι ανοικτή σε μια τέτοια προοπτική”.

Σχετικά για το πως κρίνει τη διάθεση του κ. Λάμπρου Μίχου να διεκδικήσει τη Δημαρχία μας απάντησε: “Μόνο θετική μπορώ να την κρίνω. Ο κ. Μίχος έχει γράψει ιστορία με χρυσά γράμματα στην Αγία Βαρβάρα και έχει ακόμα πολλά να προσφέρει στην πόλη μας”.