» Απάντηση του Αντιδημάρχου κ. Λεωτσάκου προς κ. Χάρη Λαζαρίδη, για το Πάρκο Σκύλων

Απάντηση του Αντιδημάρχου κ. Λεωτσάκου προς κ. Χάρη Λαζαρίδη, για το Πάρκο Σκύλων

 

Στις 26 Σεπτεμβρίου, ο παλαιός αντιδήμαρχος, εάν δεν μας απατάει η μνήμη μας, επί Δημαρχίας Μίχου, κ. Χάρης Λαζαρίδης, έστειλε επιστολή στο Δήμαρχο κ. Καπλάνη, η οποία για λίγο φιλοξενήθηκε και στο διαδίκτυο, με την οποία καταγράφει τις αντιρρήσεις του για τη δημιουργία πάρκου σκύλων, στο Άλσος ΜΗΤΕΡΑ.

Στην επιστολή του, την οποία δημοσιεύουμε παρακάτω αναπτύσσει τις απόψεις του.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Λεωτσάκος σε απαντητική επιστολή του προς τον κ. Λαζαρίδη, του εξηγεί για το τι θα κατασκευαστεί στο Άλσος και πως θα λειτουργεί το Πάρκο ΣΚΥΛΩΝ.

Οι επιστολές έχουν ως εξής:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ:

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Λαζαρίδη και τον ενημερώσαμε πως κάποιος με γραπτή δήλωσή του προς το Δήμο υποστηρίζει πως ο κ. Λαζαρίδης, επιδεικνύει επιθετική συμπεριφορά προς τα αδέσποτα που υπάρχουν στο Άλσος ΜΗΤΕΡΑ και πέριξ αυτού.

Ο κ. Λαζαρίδης το διέψευσε κατηγορηματικά, λέγοντας χαρακτηριστικά “φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης”, χωρίς να κάνει άλλο σχόλιο.

Πληροφορηθήκαμε μάλιστα πως ο κ. Λαζαρίδης σε επικοινωνία του με το Δήμο ζήτησε να πληροφορηθεί το όνομα εκείνου που έχει κάνει τη σχετική καταγγελία.


Did you like this? Share it:

© 2017 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!