Νυχτερινά δρομολόγια των Μέσων Μεταφοράς – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Στο πλαίσιο της «Ευρωπαϊκής Νύχτας χωρίς Ατυχήματα» ο ΟΑΣΑ, υπενθυμίζει ποια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λειτουργούν και μετά τα μεσάνυχτα.

Όλα αυτά στο πλαίσιο ανάδειξης της σημασίας της οδικής ασφάλειας, υποστηρίζει την πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» για την 11η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα».

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» διοργανώνει, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017, την 11η «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα» σε 27 πόλεις της Ελλάδας.

Η ενέργεια πραγματοποιείται, όπως κάθε χρόνο, ταυτόχρονα με τη μεγάλη πανευρωπαϊκή διοργάνωση. Στόχος, η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση κοινού και οδηγών για τους κινδύνους της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατά τις νυχτερινές ώρες, λειτουργούν οι λεωφορειακές γραμμές:

-040 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ,

-500 ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΚΗΦΙΣΙΑ,

-790 ΓΛΥΦΑΔΑ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΑΓ.ΑΝΤΩΝΙΟΣ,

-Χ14 ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΚΗΦΙΣΙΑ,

καθώς και η γραμμή τρόλεϊ:

-11 ΑΝΩ ΠΑΤΗΣΙΑ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ-Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ

Επίσης, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» εξυπηρετείται, σε 24ωρη βάση, από τις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS Χ93, Χ95, Χ96, Χ97.

Τα νυχτερινά δρομολόγια του Μετρό και Τραμ

Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις γραμμές του μετρό 2 Ανθούπολη – Ελληνικό και 3 Δουκ. Πλακεντίας – Αγ. Μαρίνα, καθώς και στο τραμ παρατείνεται το ωράριο λειτουργίας μέχρι τις 02.00 περίπου.

Περισσότερες πληροφορίες από το πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185 και από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oasa.gr.

πηγή: Newsit.gr