Φωτιά σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στην οδό Αβέρωφ

 

Γύρω στις 1:30΄το μεσημέρι της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου, πυκνοί καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από διαμέρισμα του 4ου ορόφου, στην οδό Αβέρωφ 9 στην πόλη μας.

Η γύρω περιοχή γέμισε με έντονη μυρωδιά καμένου και συμπολίτες μας άρχισαν να μαζεύονται κάτω από την πολυώροφη πολυκατοικία, ενώ οι καπνοί πύκνωναν.

Οι ιδιοκτήτες του διαμερίσματος δεν ήταν παρόντες εκείνη την ώρα και άτομα που κατοικούν σε άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας προσπαθούσαν να τους ειδοποιήσουν με όποιον τρόπο. Μέσω γνωστών, συγγενών και φίλων.

Ενημερώθηκε η Πυροσβεστική για την κατάσταση, η οποία έστειλε τρία πυροσβεστικά οχήματα με δύναμη 8 αντρών και ένα τζιπάκι της υπηρεσίας.

Έως ότου φτάσει η Π.Υ., οι ιδιοκτήτες είχαν επιστρέψει στο διαμέρισμα και με κουβέρτες έσβησαν την φωτιά που προκλήθηκε όπως πληροφορηθήκαμε από αναμμένη κουζίνα.

 

Οι ιδιοκτήτες προκειμένου να μην επεκταθεί η φωτιά πέταξαν από τον τέταρτο όροφο στο πεζοδρόμιο τις κουβέρτες που είχαν πάρει φωτιά, αφού πρώτα ζήτησαν από όσους ήταν στο πεζοδρόμιο να απομακρυνθούν, προκειμένου να μη τραυματιστεί κανένας.

Οι άντρες της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ανέβηκαν στο διαμέρισμα προκειμένου να βεβαιωθούν πως η φωτιά έσβησε τελείως, πριν αποχωρήσουν.