Η κ. Καφαντάρη αρνήθηκε να μας κάνει την όποια δήλωση για το Νοσοκομείο

Όπως γράφαμε την Τρίτη, στις 10 Σεπτεμβρίου αναδημοσιεύσαμε άρθρο του LEFT.gr, σύμφωνα με το οποίο η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Χαρά Καφαντάρη επισκέφτηκε το Νομαρχιακό Νοσοκομείο “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ” στην πόλη μας και δεν έκρυψε τα σχέδια της κυβέρνησης για μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας, κόντρα στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, αλλά και την επανειλημμένα εκφρασθείσα άποψη του Δημάρχου κ. Καπλάνη για την πλήρη λειτουργία του, σαν ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

Το Σχετικό Δημοσίευμά μας, της 10ης Σεπτεμβρίου:

Την Τρίτη λοιπόν 12 Σεπτεμβρίου, η κ. Καφαντάρη επισκέφτηκε το Δήμο μας και συζήτησε με τον Δήμαρχο κ. Καπλάνη θέματα Υγείας και ιδιαίτερα για την ίδρυση και λειτουργία στην πόλη μας δύο Τοπικών Μονάδων Υγείας.

Σε επικοινωνία μας με τον κ.  Δήμαρχο, ο κ. Καπλάνης μας ενημέρωσε πως θα δημιουργηθούν δύο Τοπικές Μονάδες Υγείας στην πόλη μας.

Όσον αφορά το μέλλον του Νοσοκομείου, ο κ. Δήμαρχος μας δήλωσε πως δεν έγινε καμία νύξη από την κ. Καφαντάρη.

Ο κ. Καπλάνης μας ενημέρωσε επίσης, πως πήρε την πρωτοβουλία και ενημέρωσε την κ. Καφαντάρη για το άρθρο μας και της έδωσε φωτοτυπία αυτού.

Η κ. Καφαντάρη πήρε τη φωτοτυπία του άρθρου μας και δήλωσε πως είχε άγνοια αυτού, συμπληρώνοντας πως μάλλον οι δηλώσεις της παρερμηνεύτηκαν από τον LEFT.gr.

Την Τετάρτη 13/9 το πρωί, επικοινωνήσαμε με την κ. Καφαντάρη και της ζητήσαμε να μας εξηγήσει τα περί παρερμηνείας των δηλώσεών της από τον LEFT.gr.

Η κ. Καφαντάρη μας δήλωσε πως η επίσκεψή της στο Νοσοκομείο είχε να κάνει με τη λειτουργία των  Τοπικών Μονάδων Υγείας και πως δεν έχει να δηλώσει κάτι παραπάνω.

Στην επιμονή μας να μας εξηγήσει τη δήλωσή της περί παρερμηνείας του LEFT.gr και για το μέλλον του Νοσοκομείου, αρνήθηκε να μας κάνει την όποια δήλωση και για τα δύο θέματα που έχουν προκύψει, αφήνοντας να αιωρούνται  διάφορα σενάρια για τα σχέδια της Κυβέρνησης που αφορούν το Νομαρχιακό Νοσοκομείο.

Σημειώνουμε πάντως πως η κ. Καφαντάρη στο παρελθόν ήταν μεταξύ των δυναμικών διαδηλωτών σε κάθε συγκέντρωση που γίνονταν για την επαναλειτουργία και αναβάθμιση του Νοσοκομείου, τότε που η προηγούμενη κυβέρνηση το έκλεισε.