Η κ. Καφαντάρη στο Δήμο μας. Της δόθηκε σε φωτοτυπία άρθρο μας για το Νοσοκομείο. Περιμένουμε διευκρινήσεις…

Πριν λίγες ημέρες είχαμε αναδημοσιεύσει άρθρο του LEFT.gr, σύμφωνα με το οποίο η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Χαρά Καφαντάρη επισκέφτηκε το Νομαρχιακό Νοσοκομείο “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ” στην πόλη μας και δεν έκρυψε τα σχέδια της κυβέρνησης για μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας, κόντρα στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, αλλά και την επανειλημμένα εκφρασθείσα άποψη του Δημάρχου κ. Καπλάνη για την πλήρη λειτουργία του, σαν ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΜΑΣ:

Απάντηση σε εκείνο το δημοσίευμά μας δεν είχαμε λάβει από ΚΑΝΕΝΑΝ.

Ήμασταν βέβαιοι πάντως πως θα γίνονταν θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ως από μηχανής Θεός, όμως η κ. Καφαντάρη επισκέφτηκε σήμερα το Δήμο μας και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Καπλάνη για θέματα που αφορούν την Υγεία.

Επικοινωνήσαμε με τον κ. Καπλάνη για να ενημερωθούμε σχετικά.

Ο κ. Δήμαρχος μας ενημέρωσε πως θα δημιουργηθούν δύο Τοπικές Μονάδες Υγείας στην πόλη μας, η μία στο π. ΠΙΚΠΑ, κάτω από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη και η Δεύτερη στο κτήριο  του ΚΑΠΗ στην Άνω Αγία Βαρβάρα.

Όσον αφορά το μέλλον του Νοσοκομείου, ο κ. Δήμαρχος μας δήλωσε πως δεν έγινε καμία νύξη από κανέναν περί κατάργησής του. Μάλιστα ο κ. Καπλάνης ενημέρωσε την κ. Καφαντάρη για το άρθρο μας και της έδωσε φωτοτυπία αυτού.

Η κ. Καφαντάρη δήλωσε πως είχε άγνοια του άρθρου και πως μάλλον οι δηλώσεις της παρερμηνεύτηκαν από τον LEFT.gr.

Ελπίζουμε να είναι έτσι και τώρα που η κ. Καφαντάρη έχει στα χέρια της το άρθρο μας, να μας ενημερώσει σχετικά για τα σχέδια της κυβέρνησης για το Νοσοκομείο.