Παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος ο κ. Σαρόπουλος

Συνεπής ώς προς τις υποχρεώσεις του και χωρίς να αιφνιδιάσει κανέναν, ο κ. Κωνσταντίνος Σαρόπουλος υπέβαλε σήμερα το πρωί την παραίτησή του από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου της πόλης μας, στον Δήμαρχο κ. Γιώργο Καπλάνη.

Ο κ. Σαρόπουλος είχε προετοιμάσει το έδαφος με την προ μηνών δήλωσή του στην εφημερίδα μας. Με την τακτική του απέδειξε ο π. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου πως σέβεται τους συνεργάτες του, την παράταξή του και τον λαό που τον ψήφισε, αφού δεν αιφνιδίασε κανέναν και στέρησε από διάφορους την ευκαιρία να κουτσομπολέψουν και να προχωρήσουν σε διάφορα σχόλια.

Επόμενος σύμφωνα με την κατάταξη εκλογής να τον διαδεχτεί στο Δημοτικό Συμβούλιο  είναι ο κ. Ποντικάκης Δημήτριος.

Η επιστολή παραίτησης του κ. Σαρόπουλου έχεις ως εξής:

Προς το Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας

κ. Γεώργιο Καπλάνη

5-9-2017

Επιστολή παραίτησης

Αγαπητέ Δήμαρχε,
θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την άριστη συνεργασία μας όλα τα προηγούμενα χρόνια στον κοινό μας μόχθο για την πρόοδο της Αγίας Βαρβάρας.

Παρακαλώ να δεχτείτε την παραίτησή μου από μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου της αγαπημένης μας πόλης καθώς αυξημένες επιστημονικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν πλέον να παρευρίσκομαι ούτε στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κύριε Δήμαρχε, η συμπαράστασή μου σε εσάς προσωπικά, στη Δημοτική Αρχή, το Δημοτικό Συμβούλιο και τους συμπολίτες μας που προσπαθούν για το καλύτερο είναι δεδομένη. Συνεχίστε να κρατάτε το όραμα ζωντανό. Είναι αδήριτη ανάγκη.

Προχωρείστε το συνετό έργο σας. Η πολυσυλλεκτική δημοκρατική μας παράταξη, που πάντα πρότασσε την πρόοδο της πόλης, τις αξίες της δημοκρατίας, την κοινωνική προστασία των ευπαθών ομάδων και τις ουσιαστικές πολιτιστικές δράσεις, είναι παράδειγμα προς μίμηση, ιδίως τα τελευταία χρόνια της σκληρής πραγματικότητας που βιώνει όλη η Ελλάδα.

Αγαπητέ φίλε, σας εύχομαι υγεία και δημιουργικότητα και παρακαλώ να διαβιβάσετε στους Δημοτικούς Συμβούλους και τους εργαζόμενους του Δήμου μας τις ευχές μου.

Με εκτίμηση

Κωνσταντίνος Σαρόπουλος