ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΑ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ

Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ

Σας θέτω υπόψη εισήγηση που υπογράφει ο Διευθυντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας κ. Ζυματούρας Αντώνιος και έχει ως εξής:

«ΘΕΜΑ:  Έγκριση μελέτης «Εργασίες Συντήρησης γηπέδου Ριμινίτικα Δήμου Αγίας Βαρβάρας» , συνολικού προϋπολογισμού 1.130.417,88 ΕΥΡΩ

Παρακαλούμε όπως εγκρίνετε την μελέτη του ανωτέρω έργου.

Το έργο «Εργασίες συντήρησης γηπέδου Ριμινίτικα Δήμου Αγίας Βαρβάρας» , συνολικού προϋπολογισμού  1.130.417,88 ΕΥΡΩ

θα εκτελεστεί μέσω  της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ  Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου μας».

Επίσης σας θέτω υπόψη τον προϋπολογισμό καθώς και την τεχνική περιγραφή για τις εργασίες συντήρησης του γηπέδου Ριμινίτικα Δήμου Αγίας Βαρβάρας, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστα τμήματα της παρούσας απόφασης.

Καλώ το Δημοτικό Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Αφού άκουσε τον Πρόεδρό του, έλαβε υπόψη του την εισήγηση που υπογράφει ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών  του Δήμου κ. Ζυματούρας Αντώνης, τον προϋπολογισμό καθώς και την τεχνική περιγραφή για τις εργασίες συντήρησης του γηπέδου Ριμινίτικα Δήμου Αγίας Βαρβάρας, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστα τμήματα της παρούσας απόφασης και μετά από διαλογική συζήτηση, όπως αυτή καταγράφηκε στα πρακτικά. Το γεγονός ότι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Κραουνάκης, Γεωργιαννάκης, Σωτηρόπουλος δήλωσαν ότι δεν συμμετέχει στην διαδικασία της ψηφοφορίας, οπότε κατά την ψήφιση του θέματος έλαβαν μέρος δέκα επτά  (17) δημοτικοί σύμβουλοι.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Κατά πλειοψηφία με δεκαέξι (16) θετικές ψήφους και μία (1)  αρνητική ψήφος (κ. Παναρίτης,)

την έγκριση της  μελέτης του έργου «Εργασίες συντήρησης γηπέδου Ριμινίτικα Δήμου Αγίας Βαρβάρας» συνολικού προϋπολογισμού  1.130.417,88  ΕΥΡΩ

Απόσπασμα από τα πρακτικά

Αγία Βαρβάρα  6-3-2014

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ