Η πόλη μας απόκτησε ποταμάκι, δίπλα στο “Συντριβάνι”…

 

Η πόλη μας πρέπει να θεωρείται από τις τυχερές πόλεις του Λεκανοπεδίου, τουλάχιστον, αφού η καλή μας ΕΥΔΑΠ, δεν έρχεται να αποκαταστήσει σοβαρή διαρροή νερού που υπάρχει στην συμβολή των οδών Αιόλου και Αριστοφάνους και έτσι μέσα στον καύσωνα υπάρχει δροσούλα στην περιοχή, λίγες εκατοντάδες μέτρα από το Δημοτικό Αναψυκτήριο “ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙ”.

Τα νερά που αναβλύζουν με πίεση από το υπέδαφος, έχουν δημιουργήσει ένα ποταμάκι με παρακλάδια σε όλες τις παράλληλες οδούς της Αριστοφάνους και καταλήγουν στην Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Τα περισσότερα βέβαια από τα νερά κατευθύνονται στις σχάρες ομβρίων, αλλά εκατοντάδες κυβικά χάνονται, από το πολύτιμο αυτό αγαθό.

Η ζημιά προκλήθηκε εχθές Πέμπτη το πρωί, ενημερώθηκε η ΕΥΔΑΠ από το Δήμο, αλλά αδυνατεί να επισκευάσει την βλάβη, διότι όπως δικαιολογήθηκαν στο Δήμο, υπάρχουν μόνο δύο συνεργεία σε δουλειά.

Το νωρίτερο που θα έρθουν είναι αύριο, δηλαδή την τρίτη ημέρα από τη σοβαρή αυτή διαρροή.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σαββίδης με τον οποίο επικοινωνήσαμε μας πληροφόρησε πως πιέζει την Εταιρεία να στείλει το συντομότερο συνεργείο.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία μας, ο Δήμος τοποθέτησε πάνω στην διαρροή δύο τσουβαλάκια με άμμο προκειμένου τα νερά να μην εκτοξεύονται ψηλά.

Άλλωστε συντριβάνι έχουμε…

Πολύ φοβόμαστε όμως πως η πίεση του νερού θα τρυπήσει τις πλαστικές σακούλες με την άμμο και τότε θα αλλάξει προς το χειρότερο η κατάσταση…

Επίσης τοποθέτησε και έναν κάδο απορριμμάτων για καλό και για κακό, μην έχουμε κανένα ατύχημα το βράδυ. Βέβαια δεν υπάρχει κάποια αντανακλαστική ταινία ή σήμανση να προειδοποιεί τους οδηγούς, που ίσως και να μην τον δούν το βράδυ και έχουμε καμιά σύγκρουση.

Ολοκληρώνοντας υπογραμμίζουμε πως η επί τόσων εικοσιτετραώρων διαρροή νερού θα “φάει” το υπέδαφος και πολύ σύντομα θα έχουμε καθίζηση του δρόμου, στο σημείο αυτό…

Επισκευάστηκε η βλάβη

Το απόγευμα της Παρασκευής 4 Αυγούστου, μετά τις συνεχείς εκκλήσεις του κ. Σαββίδη, συνεργείο της ΕΥΔΑΠ ήρθε και επισκεύασε την βλάβη και κάλυψε την τρύπα. Από Δευτέρα η Εταιρεία θα ρίξει άσφαλτο και θα επαναφέρει το οδόστρωμα στην προ της βλάβης κατάσταση.