ΡΕΜΠΗΣ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ κ. ΝΙΚΗ ΣΙΑΡΑΜΠΗ

ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ –ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ
Σε αυτές τις κρίσιμες ώρες ,που ο λαός μας βιώνει μια ιδιότυπη κατοχή με τα μνημόνια ,τη λιτότητα, την ανεργία ,  τα χαράτσια , τη διάλυση του κοινωνικού κράτους ,  το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου , η Αγία Βαρβάρα  και κάθε πόλη ζει την εγκατάλειψη.
Δεν ικανοποιούμαστε και δε βολευόμαστε με τη σημερινή κατάσταση της πόλης μας ,που συνθλίβεται από την ανεργία ,  τη μερική απασχόληση και την ανασφάλιστη εργασία, που στερείται πολεοδομικού σχεδιασμού, που δεν μπορεί να διαχειριστεί τα απορρίμματα της , που η αδιαφάνεια και η κακοδιαχείριση βασιλεύουν….
Δεν μας συγκινούν οι φιλοδοξίες των ανθρώπων  της εξουσίας που θέλουν να βάψουν  γαλάζιο ,πράσινο, κόκκινο η ακόμα και του <<λευκού>> των δήθεν ανεξάρτητων, ελπίζοντας έτσι να καλύψουν κάτω απ΄τη μπογιά ,τις ευθύνες τους για τα χάλια της αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας.
Τα χρώματα μας  το  γαλανόλευκο της Ελλάδας μας
Το κόκκινο της κοινωνικής δικαιοσύνης
Το πράσινο της οικολογίας και του περιβάλλοντος
Το πορτοκαλί της αυτό-οργάνωσης ,της αλληλεγγύης της δημοκρατίας,
τα τιμήσαμε με την επιλογή σας από το 2011 μέχρι σήμερα.
Το να έχεις δωρεάν τροφεία στους παιδικούς σταθμούς ,το να έχεις ασφαλείς παιδικές χαρές, καθαρή πόλη ,αθλητικούς χώρους νόμιμους και ασφαλείς ,γήπεδο ποδοσφαίρου για όλους ,υπογειοποιημμένα τα θανατηφόρα καλώδια της ΔΕΗ άρτιες συγκοινωνίες ,σωστή αστυνόμευση ….
Προϋποθέτει  πρώτα- πρώτα να μην υποστηρίζεις την καταστροφική πολιτική των μνημονίων και να αντιπαρατεθείς με τους εκφραστές της.
Προϋποθέτει να έχεις άλλη αντίληψη για το δημόσιο χώρο ως κοινωνικό αγαθό .
Προϋποθέτει να έχεις αντίληψη για τον Δήμο  ως οργανισμό κι όχι ως Ανώνυμη Εταιρεία.
Προϋποθέτει να πρωτοστατείς σε διεκδικητικά κινήματα όλων των Δημοτών κι όχι επιλεκτικά.
Η παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο βάσει των πρακτικών ήταν έντονη κι εποικοδομητική πάντα υπέρ του συνόλου των εργαζομένων πλην ορισμένων εργαζομένων που καταγγείλαμε ονομαστικά ,ενάντια στις Μ.Κ.Ο  που μπήκαν από την εμμονή του απερχόμενου δημάρχου στη ζωή μας ,ενάντια στην διαπλοκή, την αδιαφάνεια .
ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ .
Χτίζουμε μια νέα εικόνα που κυριαρχεί το ήθος κι η ευγένεια στον πολιτικό λόγο
τηρούμε τις υποσχέσεις μας  ,συνεργαζόμαστε  με την ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.
Εμπιστευόμαστε την ΝIΚΗ ΣΙΑΡΑΜΠΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ και δίνουμε μαζί την μάχη για την ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.
ΡΕΜΠΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ – ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ