Κοινή ανακοίνωση Βασιλάκου – Φέγγη: “Έβαλε αυτογκόλ η Δημοτική Αρχή”

Κι άλλο φιάσκο της δημοτικής αρχής! Αυτή τη φορά «αυτογκόλ»!

Για άλλη μια φορά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ακυρώνει την 84/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου σε σχέση με την εκμίσθωση της ΒΙΟΧΡΩΜ χωρίς μάλιστα να την καταγγείλει κανείς!! Δηλαδή είναι τόσο αδαείς που αυτοακυρώνονται!

Τελικά θα τα καταφέρουν σε κάτι;

Και μάλιστα εδώ μπαίνει και το ζήτημα των γνωμοδοτήσεων του δικηγόρου του Δήμου τον οποίο ο κ. Παγουρτζής με τόση ζέση υπερασπίστηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο μετά τις δικές μας καταγγελίες, όταν αναφερθήκαμε ακόμη και στον τρόπο που δόθηκε η γνωμοδότηση της ΒΙΟΧΡΩΜ ! Μια γνωμοδότηση η οποία οδήγησε στην ακύρωση της απόφασης.

Η δική μας αποχή στο θέμα της Βιοχρώμ βασίστηκε ακριβώς στη βεβαιότητα αφ’ ενός για την ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής και αφ’ ετέρου στην υπόνοια ότι η γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου ίσως να μην ευσταθεί αφού δεν συμπεριλαμβανόταν καν στην εισήγηση του θέματος, και δεν είχαμε τη δυνατότητα να την μελετήσουμε. Απλώς μας τη διάβασαν κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματος και μάλιστα την επομένη κάναμε αγώνα για να μας τη δώσουν να τη δούμε!! (δυο πρόχειρες χειρόγραφες δυσανάγνωστες αράδες….) Όμως όσες ευκαιρίες και να τους δώσουμε, καλοπροαίρετα, η μια γκάφα διαδέχεται την άλλη!

Ο Δήμαρχος έχει τεράστια ευθύνη για τον χειρισμό του θέματος αφού άκριτα καταπίνει ό,τι του δώσουν, δεν ασχολείται ο ίδιος επισταμένως και ούτε απαιτεί την απαραίτητη σοβαρότητα και φροντίδα για τα θέματα της πόλης! Όμως για να το κάνει θα πρέπει να δώσει ο ίδιος το παράδειγμα και δεν το δίνει…Άρα πως θα το απαιτήσει;

Μεγάλη ευθύνη έχουν όμως και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας που ψηφίζουν επίσης άκριτα για τα θέματα της πόλης, πολλοί μάλιστα από αυτούς δεν γνωρίζουν καν τι ψηφίζουν και γιατί! Τους αρέσουν όμως οι τίτλοι…

Βασιλάκος Θεόδωρος Επικεφαλής

της Δημοτικής Παράταξης «Αγία Βαρβάρα: Όλοι μια γειτονιά»

Φέγγη Αλεξάνδρα Επικεφαλής

της Δημοτικής Παράταξης «Πράξη Ευθύνης»