Μπράβο μάγκες!

Αποδείξατε πόσο τσαγανό έχτε και πείσμα να αντιμετωπίσατε τα δύσκολα.

Δύσκολη χρονιά, περίεργη, αλλά εσείς δεν μασήσατε, βάλατε το κεφάλι κάτω και μας δείξατε ότι μόνο αν προσπαθήσεις, αν κοπιάσεις θα έλθει το καλό αποτέλεσμα.

Τι κιαν στο ξεκίνημα της περιόδου είχατε να παλέψετε με αντιξοότητες που κάποιους θα τους έκαναν να τα παρατήσουν.

Εσείς ιδρώσατε, ξενυχτήσατε, προπονήσεις που τελείωναν περασμένα μεσάνυχτα, στενοχωρηθήκατε από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, λυπηθήκατε όταν κάποιοι σας πρόδωσαν και έφυγαν.

Εσείς αντιπαλεύατε με την συνεχή παρουσία σας, αργίες και γιορτές σας έβρισκαν στο γήπεδο σε απίθανες ώρες.

Να γιατί τώρα, στις προπονήσεις συγκεντρώνονται πάνω από 20 παίκτες που θέλουν να μπουν στην δική σας ομάδα, στην δική σας παρέα, εσείς μέσα από την δουλειά σας τους δείξατε ότι αν το πιστέψεις, αν δεν λυγίσεις θα έλθει η στιγμή που θα ανταμειφθείς με το κύπελλο το πιο πολύτιμο. Εκείνο της αναγνώρισης.

Στο ταξίδι σας αυτή την χρονιά είχατε την τύχη να σας καθοδηγεί ένας άνθρωπος που με την εξίσου μεγάλη όρεξη για δουλειά που τον διακρίνει σας πίστεψε, σας στήριξε και τον στηρίξατε, δούλεψε μαζί σας και εσείς τον ανταμείψατε, του χαρίσατε μια ανεπανάληπτη εμπειρία στο ξεκίνημα της προπονητικής του πορείας.

Σίγουρα ο coach Tasos Vamva είναι ότι καλύτερο θα μπορούσατε να έχετε στην εξαιρετικά δύσκολη μεν αλλά τόσο μεστή χρονιά σας.

Όλοι εσείς ξέρετε ότι συμπαραστάτης στην προσπάθεια σας, γιατί το αξίζατε, ήταν η Xrysa η έφορος, η φίλη σας αλλά και προσωπική οδηγός σε όσους ερχόσαστε από μακρυά.
Οι Τετάρτες, μάλλον τα ξημερώματα Πέμπτης για εσάς έχουν ξεχωριστή έννοια καθώς οι προπονήσεις τελείωναν μεσάνυχτα περασμένα και κάποιος, η Χρύσα, αγόγγυστα και ανελλιπώς, σας μετέφερε με ασφάλεια στο σπίτι σας καθώς ο κόπος σας άξιζε κάθε βοήθεια.

Συγχαρητήρια!

Η νέα χρονιά ξεκινά τέλη Αυγούστου, αλλά σιγά μην … μασήσετε εσείς στα εύκολα!

Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πολυνίκης