» Ο Αντιδήμαρχος κ. Σαββίδης ευχαριστεί τους συμπολίτες μας που βγάζουν με μέτρο τα απορρίμματά τους

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σαββίδης ευχαριστεί τους συμπολίτες μας που βγάζουν με μέτρο τα απορρίμματά τους

Χωρίς ιδιαίτερες αλλαγές παραμένει η αποκομιδή σκουπιδιών στην πόλη μας, από την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.

Τα απορρίμματα μαζεύονται με την ίδια συχνότητα με εκείνη πριν των γνωστών κινητοποιήσεων, αφού στο Δήμο μας δεν έχουμε εργαζόμενους συμβασιούχους στην υπηρεσία καθαριότητας, ώστε να υπάρχει ιδιαίτερη παρέκκλιση από το συνηθισμένο πρόγραμμα.

Όπως φαίνεται και στην φωτογραφία που δημοσιεύουμε, ναι μεν δεν υπάρχουν απορρίμματα, ο ένας κάδος είναι όμως καταστρεμένος. Βρίσκεται στην οδό Κουντουριώτου και Παλαιών Πολεμιστών.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Σαββίδης, υπεύθυνος καθαριότητας του Δήμου με τον οποίο επικοινωνήσαμε, μας δήλωσε πως οι συμπολίτες μας με τη στάση τους να βγάζουν με μέτρο τα απορρίμματά τους, βοηθούν την προσπάθεια του Δήμου για καθαρότερη πόλη και για τον λόγο αυτό τους ευχαριστεί πολύ. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες που υπάρχουν τα θέματα των κινητοποιήσεων των εργαζομένων στην καθαριότητα σε εξέλιξη και η θερμοκρασία έχει κτυπήσει ΚΟΚΚΙΝΟ!!! και είναι σοβαροί οι κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία.

Did you like this? Share it:

© 2017 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!