» ΕΕΑ: Προσφορά τροφίμων στον Δήμο Αγ. Βαρβάρας

ΕΕΑ: Προσφορά τροφίμων στον Δήμο Αγ. Βαρβάρας

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς και ευαισθησίας, το ΕΕΑ υλοποιεί τη συμφωνία με την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και 8 δήμους της Αττικής, για την διάθεση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Πρώτος σταθμός, στις 21 Ιουνίου 2017, ήταν ο Δήμος Αγίας Βαρβάρας, Δήμος που ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ξεκίνησε την ανάμειξή του με τα κοινά, ως Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Τον υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καπλάνης και ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Νίκαιας Πατήρ Γεώργιος, εκ μέρους της Εκκλησίας, καθώς και τοπικοί παράγοντες.

Μιλώντας για την ενέργεια του ΕΕΑ, ο κ. Καπλάνης ευχαρίστησε το ΕΕΑ, τον κ. Χατζηθεοδοσίου αλλά και τους Επαγγελματίες της Αθήνας για την προσφορά τους σε μια εποχή δύσκολη για πολλές οικογένειες του Δήμου. Επεσήμανε δε ότι η προσφορά γίνεται ακόμη πιο σημαντική γιατί προέρχεται από ανθρώπους που και αυτοί πλήττονται από την κρίση.

Ο Πατήρ Γεώργιος, εκπρόσωπος Μητρόπολης Νικαίας, ευχαρίστησε τον κ. Χατζηθεοδοσίου για την προσφορά του ΕΕΑ, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Αγ. Βαρβάρας είναι μια πολύ ευαίσθητη, οικονομικά, περιοχή, με υψηλό δείκτη ανεργίας και η Μητρόπολη κάνει σημαντικό έργο για να ανακουφίσει τους πλέον ευπαθείς και πληττόμενους από την κρίση. Η ενέργεια του ΕΕΑ δίνει φτερά και αισιοδοξία τόσο στην Εκκλησία όσο και στον Δήμο που δραστηριοποιείται με ευαισθησία σε τέτοιες δράσεις. Δεχθείτε από εμάς την απεριόριστη αγάπη μας, τον έπαινο της τοπικής Εκκλησίας και σας προσκαλούμε στους τόπους προσφοράς μας για να δείτε από κοντά το έργο μας. Έχει δε σημασία να εξάρουμε την ευαισθησία και την αγάπη που έχει η προσφορά σας.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης για τα καλά τους λόγια, επισημαίνοντας ότι το ΕΕΑ θέλησε, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, να κάνει μια συμβολική πράξη δείχνοντας την ευαισθησία των επιχειρήσεων για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, δίδοντας το μήνυμα ότι οι επιχειρήσεις είναι κοντά στον άνθρωπο, κοντά στον πολίτη που υποφέρει. Δεν σταματάμε εδώ και από τον Σεπτέμβριο θα αναπτύξουμε νέες δράσεις προσφοράς, σε συνεργασία με την Αρχιεπισκοπή, με την συνεργασία της οποίας γίνεται και η σημερινή δράση.

Did you like this? Share it:

© 2017 . All rights reserved.
Proudly designed by Theme Junkie.
error: Η Παρούσα ιστοσελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή του περιεχομένου της κάθε απόπειρα αντιγραφής είναι ποινικό αδίκημα!