Την 3η θέση κατέκτησαν οι αθλήτριες του ΠΟΛΥΝΙΚΗ!!!

Ήταν 24 Σεπτεμβρίου όταν η φωνή του δημοσιογράφου Nikos Kousoulis περιέγραφε και ταυτόχρονα χρωμάτιζε το πρώτο καλάθι για το τμήμα Κορασίδων του Πολυνίκη.

Στις 18 Ιουνίου η ομάδα των κοριτσιών μας ολοκλήρωνε την υπέροχη αυτή αθλητική χρονιά με το κύπελλο της 3ης θέσης που κατέκτησαν οι αθλήτριες μας στο τουρνουά της « Καλιπάτειρα» της Παλατιανής.

Άξιες συγχαρητηρίων όλες τους μιας και οι κόποι όλων αυτών των μηνών ανταμείφθηκαν.

Οι λέξεις σπάνια μεταφέρουν το πλήρες νόημα των σκέψεων, στην περίπτωση όμως των συγκεκριμένων κοριτσιών υπήρξε πραγματικός κόπος, 3 φορές την εβδομάδα, αργίες, παραμονές σημαντικών εορτών η ανήμερα επίσημων αργιών και στο γήπεδο αντηχούσαν οι οδηγίες του προπονητή, ο χτύπος της μπάλας στο παρκέ (η το πλαστικό της Ραιδεστού) και μαζί εκεί οι φωνές εμψύχωσης της μίας προς την άλλη και τα επιφωνήματα χαράς στις πετυχημένες προσπάθειες.
Άξιος καθοδηγητής μέσα στο γήπεδο ο προπονητής του τμήματος, διαπαιδαγωγός στις στιγμές ανάπαυλας η χαλάρωσης πάλι ο προπονητής τους Tasos Vamva δεν συντελούνταν αυτή η επιτυχία αν δεν υπήρχε το δέσιμο μεταξύ προπονητή-δασκάλου και παικτών.

Κρίκος σημαντικός στην λειτουργία του τμήματος η παρουσία της Εφόρου Xrysa Grapsa πρόθυμη να προσφέρει λύση και βοήθεια σε ότι χρειαζόταν να αντιμετωπιστεί, με χαμόγελο να συνοδεύει τα παραπονάκια των αθλητριών, τις μουρμούρες τους (κορίτσια γαρ) αλλά πάντα με ευγένεια και χαμόγελο ενθάρρυνσης, τόσο στις επιτυχίες όσο κυρίως στα δύσκολα και τις ήττες.
Αν εξαιρέσουμε τις Παρασκευές (κατανοητοί οι λόγοι κατά.. 50-50..) η «ομάδα» των γονέων εκεί, πάντα, σε κάθε προσπάθεια αρωγοί, σε κάθε δυσκολία συμπαραστάτες.

Νοερά σας χειροκροτούμε όλους, σας απονέμουμε το πιο βαρύτιμο μετάλλιο για την συμμετοχή σας.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και μακάρι η επόμενη χρονιά να έχει την ίδια υπέροχη λήξη!!!

Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πολυνίκης