Μελωδικές, μαγικές στιγμές από το Δημοτικό Ωδείο

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και τη Δευτέρα 19 Ιουνίου το Δημοτικό Ωδείο της πόλης μας έδωσε την καθιερωμένη συναυλία του, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”.

Όμως κάθε χρόνο η πρόοδος όσων παρακολουθούν τα τμήματά του και τις εκδηλώσεις του, είναι αισθητή.

Μικροί και μεγαλύτεροι με περισσότερη αυτοπεποίθηση και γνώσεις παρουσίασαν κάτι καλύτερο από πέρσι.

Μπράβο στον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Ωδείου κ. Ελευθέριο Καλκάνη και σε κάθε καθηγητή των τμημάτων ξεχωριστά.

Τον κ. Παπαρίζο Αλέξανδρο, στην ορχήστρα Κιθαριστών, που την Τετάρτη 21 Ιουνίου θα ανοίξουν τις φετινές μουσικές γιορτές στο Μέγαρο Μουσικής (τι Τιμή)!!!

Τον κ. Σταύρο Πιοτόπουλο διευθυντή και δάσκαλο της Χορωδίας, οι οποίοι την Τετάρτη 28 Ιουνίου θα εμφανιστούν ξανά στην πόλη μας, με τα μοναδικά τραγούδια που ερμηνεύουν, με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Την κ. Βιολίδου Μαρία, Καθηγήτρια της τάξης αρμονίου, η οποία καταφέρνει να μεταφέρει στα παιδιά στα οποία διδάσκει,  το μαγικό κόσμο της μουσικής και να πετυχαίνει τα δάκτυλά τους να βγάζουν νότες μαγικές και να παρασύρουν τα πλήθη να σιγοτραγουδούν τα τραγούδια που παίζουν.

Βεβαίως και τον κ. Θεοδώρου υπεύθυνο του Συνόλου Μοντέρνων Οργάνων που ξεσήκωσαν και τις πολυθρόνες του “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” με την τεχνική τους. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!!!

Και του χρόνου και εις ανώτερα!!!

Σημ. “Π”: Έχουμε παρατηρήσει και σε παλαιότερη εκδήλωση τα παιδιά που παίζουν Αρμόνιο να είναι στα άκρα της σκηνής, με αποτέλεσμα να μην τα βλέπουν οι θεατές που κάθονται επίσης στα ακριανά καθίσματα, ενώ η σκηνή είναι άδεια. Καλό θα ήταν σε επόμενη εκδήλωση να τοποθετηθούν προς το κέντρο της σκηνής. Για παράδειγμα οι θεατές του διαζώματος δεν έβλεπαν καθόλου όσα άτομα έπαιζαν  στην δεξιά πλευρά της σκηνής. Βεβαίως αυτή η τεχνική λεπτομέρεια δεν υποβαθμίζει καθόλου την πολύ καλή συναυλία που παρουσίασαν τα τμήματα του Δημοτικού Ωδείου.