Ταλαιπωρία και λάθη, πάντα βεβαίως εις βάρος του πολίτη και στο θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων

Ταλαιπωρία και λάθη, πάντα βεβαίως εις βάρος του πολίτη εγγυάται και η νέα προσπάθεια της κυβέρνησης να βάλει τάξη και να βάλει επίσης χρήματα στα κρατικά ταμεία, από τα πρόστιμα από τα Ανασφάλιστα οχήματα.

250 ευρώ πρόστιμο για τους κατόχους ανασφάλιστων οχημάτων και δικύκλων.

Τσουχτερό το πρόστιμο αλλά δίκαιο θα λέγαμε.

Το άδικο όμως ξεκινάει από τη στιγμή που το κράτος στέλνει ραβασάκια με πρόστιμα σε νόμιμους  με ασφαλισμένα οχήματα, ιδιοκτήτες, ή σε άλλους που τους έχει κλαπεί το όχημα και το έχουν δηλώσει στην Αστυνομία κ.ά. περιπτώσεις.

Επειδή δεν υπάρχει ενημέρωση μεταξύ των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών, όπως υποστηρίζουν διάφοροι από την Κυβέρνηση, αναγκάζεται ο κάθε αδικημένος πολίτης να τρέχει στην Δ.Ο.Υ. που ανήκει και να αποδείξει στον Έφορο το δίκιο του, ώστε να σβηστεί το πρόστιμο.

Τις αστοχίες του συστήματος καλείται να πληρώσει με εργατοώρες και ταλαιπωρία ο πολίτης.

Ακόμα και στην ιστοσελίδα που έχει σηκωθεί με σκοπό την “εξυπηρέτηση” του πολίτη υπάρχουν λάθη, όπως σε αυτήν της παραπάνω φωτογραφίας μας!!!

Δηλαδή εάν κάποιος δεν το “πάρει είδηση” να διαβάσει το παραπάνω και δεν επικοινωνήσει ΑΜΕΣΑ με την ασφαλιστική εταιρεία τρώει το πρόστιμό του!!!! άσχετα εαν το όχημα του είναι ασφαλισμένο!!!

Με την ευκαιρία αναρωτιόμαστε, πως υποστηρίζουν κυβερνητικοί παράγοντες ότι δεν υπάρχει ενημέρωση μεταξύ των παραπάνω υπουργείων, αφού εάν σε σταματήσει η τροχαία π.χ. για έλεγχο ή κάποια παράβαση σε λίγα δευτερόλεπτα ελέγχει τα πάντα;

ΑΝ χρωστάς στο κράτος ή σε δημόσιο φορέα, αμέσως σε συλλαμβάνουν. Για αυτούς τους λόγους υπάρχει συνεργασία και ενημέρωση μεταξύ Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών και εάν πρόκειται για να μην ταλαιπωρηθεί ο πολίτης εκεί δεν υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης;

Ανάλογη είναι και η κατάσταση που επικρατεί στον ΕΦΚΑ. Άλλοι συμπολίτες μας δεν είναι γραμμένοι. Άλλοι έχουν αποκτήσει ξαφνικά διαφορετικό ΑΜΚΑ κτλ. Με αποτέλεσμα να είναι ανασφάλιστοι, να μη μπορούν να πάνε στο γιατρό και φυσικά να μη δικαιούνται φάρμακα…

Μεγάλη επιτυχία στις καινοτομίες της κυβέρνησης…

Γίνονται προσεκτικά και με σύστημα…