Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος στην πόλη μας – Μίλησε σε ανοικτή συγκέντρωση

Ο συμπολίτης μας Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και επί σειρά ετών Υπουργός, Γεράσιμος Γιακουμάτος το απόγευμα της Τετάρτης 7 Ιουνίου επισκέφτηκε την πόλη μας και πραγματοποίησε ομιλία σε ανοικτή συγκέντρωση.

Πριν μεταβεί στην πλατεία Αγίας Ελεούσας όπου μίλησε, επισκέφτηκε τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης και αντάλλαξε απόψεις με τον πρόεδρο και τα μέλη της (φωτογραφία).

Την οργάνωση της εκδήλωσης είχε προετοιμάσει  η Τ.Ο. της Ν.Δ. με συντονιστή τον πρόεδρο της κ. Ζερβάκη Μανώλη.

Πολύς κόσμος παρευρέθηκε στην ομιλία του κ. Γιακουμάτου κατά την οποία ανέπτυξε σε γενικές γραμμές τη φιλοσοφία του κόμματος και του αρχηγού της Κυριάκου Μητσοτάκη προκειμένου η χώρα να βγεί από το τέλμα και τα αδιέξοδα που την έχουν οδηγήσει οι πολιτικές και αποφάσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όπως τόνισε.

Αναφέρθηκε στις περικοπές των συντάξεων, στο νόμο Κατρούγκαλου, στο πρόσφατο μνημόνιο της κυβέρνησης και τα φορτία που θα πέσουν στις πλάτες του Λαού από το 2019 και μετά κυρίως.

Μίλησε για την συνεχώς διογκούμενη ανεργία και τους μισθούς πείνας που παίρνουν οι εργαζόμενοι, ενώ τόνισε ιδιαίτερα πως περίπου 450.000 νέοι επιστήμονες έχουν φύγει στο εξωτερικό για να επιβιώσουν, στερώντας παράλληλα επιστημονικό δυναμικό από τη χώρα μας στην προσπάθεια που πρέπει να γίνει για να οδηγηθεί στην ανάπτυξη.

Οι δεκάδες παρευρισκόμενοι τον διέκοπταν με τα συνεχή χειροκροτήματά τους, ενώ εντύπωση έκανε σε πολλούς πως γνώριζε τους περισσότερους με τα μικρά τους ονόματα, πράγμα που δείχνει τους δεσμούς που έχει με την πόλη μας και μεγάλη μερίδα από τους κατοίκους της, αφού μεγάλωσε σε αυτήν.