Υπέβαλε και επίσημα την παραίτησή του, ο Παντελής Πρεντάκης

Το πρωί της Τρίτης 6 Ιουνίου ο Δημοτικός Σύμβουλος της πόλης μας και π. Αντιδήμαρχος κ. Παντελής Πρεντάκης υπέβαλε την παραίτησή του, από το αξίωμά του.

Πληροφορηθήκαμε πως ο Δήμαρχος κ. Καπλάνης προσπάθησε να του αλλάξει απόφαση το τελευταίο διάστημα αλλά δεν το πέτυχε.

 Σε αποκλειστική δήλωσή του στην εφημερίδα μας, ο κ. Πρεντάκης πριν λίγες ημέρες είχε αναφερθεί στους λόγους υποβολής της παραίτησής του:

“Θεωρώ ότι ολοκλήρωσα έναν ακόμα κύκλο της αλυσίδας της ζωής μου και ενημέρωσα γι’ αυτό τον Δήμαρχο και επικεφαλής της παράταξής μας Γιώργο Καπλάνη. Η προσωπική και επιστημονική μου πορεία, τουλάχιστον στην τρέχουσα φάση της ζωής μου, απαιτούν την πλήρη αφοσίωσή μου και δεν επιθυμώ εξ αυτών να δυσχεράνω το έργο της Διοίκησης την οποία υπηρέτησα. Ελπίζω να φάνηκα αντάξιος, κατά το δυνατόν, των προσδοκιών του Δημάρχου μας, των μελών του Δ.Σ., της παράταξης μας, των ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα και φυσικά και πρώτα από όλους, των συμπολιτών μας. Θα ήθελα να δείξουν όλοι την δέουσα κατανόηση στις επιλογές μου. Με βάση τα παραπάνω, προτίθεμαι να καταθέσω επισήμως και κατά τα προβλεπόμενα, την παραίτησή μου”.

Την θέση του στο Δημοτικό Συμβούλιο θα πάρει η κ. Δημουλά Ελένη, ενώ αμέσως μετά ακολουθεί ο κ. Σπανόπουλος Γεώργιος.