Η Χανίων και Σίφνου σε κυκλοφορία με κινδύνους, παγίδες και προβλήματα!!! – Τι λέει ο Δήμος

Από το πρωί είναι σε χρήση η οδός Χανίων στη συμβολή της με την οδό Σίφνου.

Απλά έχουν μετακινηθεί τα πλαστικά που τις είχαν κλείσει, ενώ στο οδόστρωμα υπάρχουν τσιμεντένιοι αγωγοί και άλλα υλικά επικίνδυνα για πεζούς και τροχοφόρα.

Τα φανάρια στην Μεγάλου Αλεξάνδρου και Χανίων δεν λειτουργούν και από τα στοιχεία αυτά συμπεραίνει κανένας, πως μάλλον αυθαίρετα κάποιοι άνοιξαν το δρόμο.

Ο Δήμος είχε ανακοινώσει πως οι δρόμοι στο σημείο αυτό θα δίνονταν στην κυκλοφορία αυτές τις ημέρες.

Οι καταστηματάρχες πάντως αναρωτιούνται πότε θα δοθεί επίσημα ο κόμβος στο σημείο εκείνο ασφαλής, ιδιαίτερα τώρα που διανύουμε την περίοδο του Πάσχα και η κίνηση θα είναι αυξημένη.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Λεωτσάκος επικοινώνησε με την εφημερίδα μας και μας ενημέρωσε πως κάποιοι άγνωστοι άνοιξαν το δρόμο αυθαίρετα.

Πριν το απόγευμα ο εργολάβος του έργου θα τον κλείσει πάλι, μέχρι την τελική διευθέτηση μιας σειράς ζητημάτων που πρέπει να προηγηθούν.

Ο Δήμος έχει στείλει αιτήματα στις αρμόδιες υπηρεσίες που εμπλέκονται (ΤΡΟΧΑΙΑ, ΟΑΣΑ, κλπ) προκειμένου να επανέλθει η κυκλοφορία ως είχε πριν τα έργα, τα δρομολόγια των λεωφορείων να ακολουθούν την παλαιά διαδρομή τους, να ρυθμιστούν οι φωτινοί σηματοδότες κ.ά.

Σύμφωνα με την εκτίμηση που υπάρχει, ο Δήμος πιστεύει πως θα επανέλθουν όλα τα παραπάνω και θα ανοίξουν οι δρόμοι έως την Μεγάλη Τετάρτη το αργότερο.