Χιλιάδες επισκέπτες στο περίπτερο του “ΦΑΡΟΥ”

%ce%b2%ce%b2

 

 

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισε ο Σύλλογος Ποντίων Αγίας Βαρβάρας «Ο Φάρος» στο περίπτερό του, τους χιλιάδες επισκέπτες, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της πολιούχου της πόλης Αγίας Βαρβάρας στις 3 & 4 Δεκέμβρη 2016.

Παρά τη βροχή του Σαββάτου το περίπτερο του ΦΑΡΟΥ ήταν από αυτά που είχε συνεχώς κόσμο, δείχνοντας εμπιστοσύνη και στήριξη στη δράση μας, όπου και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!!!

Ανάρπαστα τα πιροσκί, καταναλώθηκαν περισσότερα από 6.000 σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ, τα ωτία… εξαφανίστηκαν, ούζα και κρασιά με λογότυπα ποντιακά, μπρελόκ και χειροτεχνήματα με την υπογραφή του «Φάρου» εξαντλήθηκαν.

%ce%b1%ce%b1Ως Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αγ.Βαρβάρας, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους Εθελοντές – Μέλη του Συλλόγου (Μικρούς & Μεγάλους) για την πολύτιμη βοήθειά τους, λειτουργήσαμε για άλλη μια φορά σαν μια Μεγάλη Οικογένεια όπου με ομοψυχία και άψογη συνεργασία φέραμε εις πέρας αυτό το δύσκολο έργο … τόσο να εξυπηρετήσουμε με σεβασμό τους χιλιάδες επισκέπτες όσο και να κρατήσουμε άσβεστη την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Με εκτίμηση η Πρόεδρος, Σοφία Σαββίδου

Υ.Γ. Το περίπτερο του ΦΑΡΟΥ επισκέφτηκε και ο Ηθοποιός & Σεναριογράφος κ.Νίκος Σταυρακούδης, όπου με υπομονή περίμενε στη σειρά για να παραλάβει πιροσκί και ωτία.
Με τον κ.Σταυρακούδη είχαμε συνεργαστεί στην τηλεοπτική σειρά «Τύχη Βουνό», που συμμετείχε και ο Σύλλογός μας.