Επίσκεψη του Τομέα Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στον ΠΕΣΥΔΑΠ

2

30/11/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Τομέα Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στον ΠΕΣΥΔΑΠ

Στο πλαίσιο ενημερωτικών επισκέψεων σε χώρους φορέων που αναπτύσσουν κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις ο Τομέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τον βουλευτή κ. Χρίστο Δήμα επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας Πειραιά (ΠΕΣΥΔΑΠ). Την αντιπροσωπεία του κόμματος υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥΔΑΠ Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσατσαμπάς, τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής Γιάννης Μαυροειδάκος και Γιώργος Γκόγκος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Νίκος Παναγόπουλος.

Ο κ. Δήμας, τα στελέχη του Τομέα, η γραμματέας κα. Ζωή Ράπτη και οι αναπληρωτές γραμματείς κα. Ελένη Δουνδουλάκη και κος Γιώργος Λαρίσσης ενημερώθηκαν στην αίθουσα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου για τις περιβαλλοντικές δράσεις που αναπτύσσει ο ΠΕΣΥΔΑΠ. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε η αποκατάσταση του ΧΑΔΑ Σχιστού, οι πρωτοβουλίες για την προστασία του Όρους Αιγάλεω, καθώς και η λειτουργία του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ) και τις υπηρεσίες που προσφέρει, σε ότι αφορά τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων στους 18 Δήμους – μέλη του Συνδέσμου.

Στη συνέχεια ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του ΠΕΣΥΔΑΠ και τις εγκαταστάσεις του ΔΙΚΕΠΑΖ.

Ο κ. Χρίστος Δήμας συνεχάρη τον Πρόεδρο και τα στελέχη του ΠΕΣΥΔΑΠ για το ποιοτικό έργο που επιτελείται, τονίζοντας ότι διατίθεται να στηρίξει τις προσπάθειες που κάνει ο Σύνδεσμος μέσα από την κοινοβουλευτική του παρουσία.

Η γραμματέας του Τομέα κα. Ζωή Ράπτη τόνισε ότι το έργο αυτό αξίζει να στηριχθεί και να διαδοθεί ευρύτερα καθώς και να υπάρξουν προοπτικές ανάπτυξης αντίστοιχων μονάδων στο Λεκανοπέδιο, συμπληρώνοντας ότι προς αυτήν την κατεύθυνση θα εργασθεί ο Τομέας.

Εκ μέρους του ΠΕΣΥΔΑΠ ο Πρόεδρος Γρηγόρης Γουρδομιχάλης ευχαρίστησε τον βουλευτή κ. Χρίστο Δήμα και τα στελέχη του Τομέα για την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις του Συνδέσμου, επισημαίνοντας το γεγονός ότι για πρώτη φορά αντιπροσωπεία στελεχών κόμματος ενδιαφέρεται για τη λειτουργία του ΠΕΣΥΔΑΠ και επισκέπτεται τους χώρους του.


Περιβαλλοντικός Σύνδεσμος Δήμων Αθήνας – Πειραιά
τηλ. επικοινωνίας: 210-4015451 φαξ: 210-4015452
Please consider the environment before printing this e-mail