Ακούγονται τα πρώτα ονόματα για τη θέση του προέδρου της ΑΠΕ

%ce%b1%cf%80%ce%b5-%ce%bd%ce%b5%ce%bfΤο όνομα του στελέχους της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ κ. Στέφανου Κτιστάκη ακούγεται στα αθλητικά στέκια της πόλης μας, για τη θέση του προέδρου της ομάδας μετά την παραίτηση του κ. Γιώργου Γιανναράκη από την προεδρία του ιστορικού συλλόγου της πόλης μας.

Φίλοι και μέλη της ΑΠΕ πιστεύουν πως ο κ. Κτιστάκης επικεφαλής της Ομάδας και με τη δική τους συμπαράσταση στο πρόσωπό του, μπορεί να βοηθήσει ώστε η ομάδα να ξεφύγει από την κρίση την οποία περνάει.

Ακούγεται ακόμα ένα όνομα (Θ.Β.) – δεν το έχουμε διασταυρώσει όμως και γιαυτό δεν το αναφέρουμε – που αφορά συμπολίτη μας με μεγάλη και πετυχημένη παράδοση στον αθλητισμό, κυριώς τον κλασσικό, που ίσως να αποδεχόταν το βάρος της θέσης του προέδρου της ΑΠΕ.

Εκτός από τα παραπάνω αυτά άτομα δεν αποκλείεται να προταθεί κάποιο άλλο πρόσωπο.

Το ζητούμενο πάντως είναι η σωτηρία της ομάδας και αυτό το έχουν καταλάβει ιδιαίτερα τα μέλη της ομάδας και οι φίλοι της φυσικά.

Την Δευτέρα πάντως 24 Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συνέλευση φίλων και μελών της ομάδας στο Α’ ΚΑΠΗ στην οδό Καλαντζάκου, με θέμα την δημιουργία Επιτροπής Σωτηρίας της ΑΠΕ και από αυτή θα προκύψει και ο συμπολίτης μας που θα σηκώσει το βάρος της ανασύνταξης του ποδοσφαιρικού Συλλόγου της πόλης μας, από τη θεση του προέδρου.