Η ΑΠΕ “ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ” ξανά στα Ριμινίτικα…

Μετά από δέκατέσσερα χρόνια η ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας Α.Π.Ε. “ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ” επέστρεψε στην φυσική της έδρα, στο γήπεδο στα Ριμινίτικα.

Τα προηγούμενα χρόνια η ΑΠΕ, όπως και οι υπόλοιπες ποδοσφαιρικές ομάδες της Αγίας Βαρβάρας είχαν καταντήσει πρόσφυγες αφού τις φιλοξενούσαν στα γήπεδα τους γειτονικοί Δήμοι.

Αιτία ήταν η βεβιασμένη ενέργεια της τότε διοίκησης του δήμου να γκρεμίσει ότι υπήρχε στο γήπεδο που λειτουργούσε επί χρόνια, προκειμένου στη θέση του να ανεγερθεί στάδιο μεγαλυτέρων διαστάσεων απ’ όσο “σήκωνε” το περιβάλλον.

Στην συνέχεια ορισμένοι κάτοικοι εκμεταλεύτηκαν κάθε δυνατότητα που είχαν προκειμένου να μην ξεκινούν τα έργα επί χρόνια και η πόλη μας να μείνει χωρίς γήπεδο όλο αυτό το διάστημα.

Εχθές λοιπόν 8 Αυγούστου 2016, στο ανακαινισθέν με χρήματα της Περιφέρειας γήπεδο, έγινε ο αγιασμός για την καινούργια αγωνιστική περίοδο της ομάδας και φανερά συγκινημένοι οι παρευρεθέντες ευχήθηκαν καλή πορεία στον ιστορικό Σύλλογο της πόλης μας.

Αμέσως μετά τον αγιασμό έγινε η πρώτη προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΠΕ.

Σημειώνουμε πως τα έργα στο γήπεδο δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα και πρέπει ο Δήμος να κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου αυτά να τελειώσουν, πριν ξεκινήσει η καινούργια αγωνιστική περίοδος.