“Αντάμωμα” στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας

Στο «Αντάμωμα» του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Διμηνιού «ΝΕΦΕΛΗ» συμμετείχε και ο Σύλλογος Ποντίων Αγ.Βαρβάρας «Ο ΦΑΡΟΣ», την Κυριακή 24 Ιουλίου 2016, στο Άνω Διμηνιό Κορινθίας …. στην καρδιά παραγωγής πολλών ειδών κρασιών.


Οι κυρίες του Συλλόγου «ΝΕΦΕΛΗ» μας υποδέχτηκαν και μας φιλοξένησαν με τον καλύτερο τρόπο, μας ξενάγησαν στο Λαογραφικό τους Μουσείο και μας έδειξαν τα καταπληκτικά εργόχειρα τους, άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος να υπάρχει μεταξύ των Συλλόγων αμοιβαία εκτίμηση, αγάπη και διατήρηση της Παράδοσης.
Το κοινό με το παρατεταμένο χειροκρότημα έδειξε τον ενθουσιασμό του για τους Ποντιακούς Χορούς και την παρουσία του Συλλόγου μας.
Στην όμορφη αυτή εκδήλωση συμμετείχαν και πολλά χορευτικά συγκροτήματα και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.
Στο τέλος οι Διοργανωτές εκτός από τα πολλά συγχαρητήρια προσέφεραν στην Πρόεδρο κ.Σοφία Σαββίδου καλάθι με κρασιά του τόπου τους και παρέθεσαν πλούσιο γεύμα σε όλη την χορευτική αποστολή.
Ευχαριστούμε πολύ, τον Εθελοντή Φωτογράφο του χωριού κ.Fotis Ntofo, για το φωτογραφικό υλικό που μας παραχώρησε, καθώς και για το σχόλιο του: <Εξαιρετική παρουσία – πανέμορφες φορεσιές!>