Μαθητής του Α’ Γυμνασίου της πόλης μας ο Θανάσης Ανδρούτσος

Ο νεαρός παίκτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και της Εθνικης Ομάδας Νεών ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ήταν μαθητής στο Α’ Γυμνάσιο της πόλης μας.

Εδώ και χρόνια από τα ταλέντα του Θρυλου, αναδείχτηκε πρωταθλητής εφέτος με την ομάδα νέων του Πειραιά.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος αυτήν την περίοδο παίρνει μέρος στην προετοιμασία με την ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού στο εξωτερικό.

Μάλιστα εχθές σκόραρε στο φιλικό παιγνίδι της ομάδας του απέναντι στη Βελγική που αντιμετώπιζε ο ΟΣΦΠ, πετυχαίνοντας ένα πανέμορφο γκολ.

Το γκολ που πέτυχε το βράδυ της Τετάρτης (13/07) μπορεί να ήταν το πρώτο για τον Θανάση Ανδρούτσο με την επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού αλλά ο νεαρός άσος αν και δεν είναι σέντερ φορ τα δυο τελευταία χρόνια με τους Νέους τίναξε… τα δίχτυα.

Ειδικά την περασμένη περίοδο (2015-16) που ο Ολυμπιακός για 2η συνεχόμενη χρονιά σε επίπεδο Νέων ξεπέρασε τα 100 γκολ στα επίσημα παιχνίδια ο 19χρόνος έκανε… όργια.

Ήταν ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος Super League Κ-20 με 21 γκολ ενώ σκόραρε και μια φορά κόντρα στην Άρσεναλ στο Λονδίνο για το UEFA Youth League.

Ο Ανδρούτσος έπαιξε και την περίοδο 2014-15 στους Νέους και είχε σημειώσει 6 γκολ. Συνολικά σε 2 χρόνια ο νεαρός άσος έχει σκοράρει 28 φορές σε επίσημα παιχνίδια.