Στην Αγία Βαρβάρα ο Γεράσιμος Γιακουμάτος

Στη γειτονιά που μεγάλωσε και ανδρώθηκε,  βρέθηκε για πολλοστή φορά ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. Ο βουλευτής και πρώην υπουργός της Ν.Δ,  χτες το πρωί έκανε μια περιήγηση στα «παλιά του λημέρια» και συνομίλησε με γνωστούς και φίλους.

Αρκετοί συνδημότες μας του εξέφρασαν ανησυχίες μπροστά στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και κάποιοι άλλοι του έθεσαν επίκαιρες ερωτήσεις.

Σε όλη τη διάρκεια της επισκέψεως του, τον κ. Γιακούματο συνόδευαν ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ Μανόλης Ζερβάκης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Πετρίδης και ο υπεύθυνος για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης Γιάννης Πουλάκης. Πρωτύτερα, πέρασε από τον Ιερό Ναό Παναγίας Ελεούσας, όπου παρακολούθησε την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία. Ο προϊστάμενος του ιερού ναού πατήρ Βασίλειος τον υποδέχτηκε εγκάρδια και εξήρε το ανθρώπινο πρόσωπο του «δικού μας βουλευτή».

Υπενθύμισε σε όλους τους παρευρισκόμενους, πως ποτέ δεν ξεχνάει τους παλιούς του γείτονες. Τους γνωστοποίησε πως το φετινό Πάσχα ο κ. Γιακουμάτος προσέφερε στο φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας, ένα σημαντικό ποσό,  με σκοπό την ανακούφιση κάποιων  συνανθρώπων μας που βιώνουν εντονότερα την κρίση,  σε σχέση με όλους εμάς. Ανάλογη βοήθεια σε είδη πρώτης ανάγκης προσέφερε και ο κ. Ζερβάκης. Ο ιερωμένος ευχήθηκε στον κ. Γιακουμάτο καλή συνέχεια στο έργο που του ανέθεσε ο λαός της Β Αθήνας και σύντομα να τον ξαναδούν στην πόλη μας.

Λίγο πριν την αναχώρηση του,  ο κ. Γιακουμάτος  ευχήθηκε στους πολιτικούς του συνοδοιπόρους καλή δύναμη και καλό αγώνα,  με στόχο τη νίκη της Ν.Δ στις επερχόμενες εκλογές. Μάλιστα τους προσέφερε ένα συμβολικό  ποσό για την κάλυψη των άμεσων εξόδων της τοπικής οργάνωσης του κόμματος.

Τοπική Οργάνωση ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ