Είναι θετικό να μην υπάρχουν θέσεις σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και συμπολίτες μας να ψάχνουν για προσκλήσεις…

Ούτε καρφίτσα δεν θα χωράει να πέσει σήμερα και την Κυριακή 22 Μαϊου στο Δημοτικό Κινηματοθέτρο “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ”, διότι τα τμήματα μπαλέτου του Δήμου θα παρουσιάσουν την παράσταση “Η ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ ΣΗΜΕΡΑ”.

Οι προσκλήσεις άφαντες και μόνο για γονείς. Δεν φθάνουν για να παρακολουθήσουν οι υπόλοιποι συμπολίτες μας τις παραστάσεις.

Στην παράσταση παίρνουν μέρος 255 παιδιά της σχολής, ενώ το “ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ” χωράει 400 μόλις άτομα. Δηλαδή υπάρχουν περιπτώσεις οικογενειών, των παιδιών που θα πάρουν μέρος στην παράσταση, να μη βρουν προσκλήσεις για όλα τα μέλη των οικογενειών τους.

Πληροφορηθήκαμε πως η παράσταση ίσως να επαναλειφθεί τον Σεπτέμβριο στις εκδηλώσεις “ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ” για να δοθεί η δυνατότητα να την παρακολουθήσουν περισσότεροι συμπολίτες μας.

Πληροφορηθήκαμε επίσης πως υπάρχει προβληματισμός από το Δήμο για καλύτερο συντονισμό και εξυπηρέτηση των αναγκών του Δήμου για πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Ολοκληρώνουμε το σχόλιο μας για την εκδήλωση αυτή, υπογραμμίζοντας πως είναι θετικό να μην υπάρχουν θέσεις σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και συμπολίτες μας να ψάχνουν για προσκλήσεις…