Να παραταθεί το πρόγραμμα, να μην απολυθεί κανένας, ζητά το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στα 5ΜΗΝΑ ΚΟΙΝΟΦΩΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου ,το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής και η Παννατική Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα στα 5ΜΗΝΑ , πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Εργασίας.

Ζητώντας το αυτονόητο , να παραταθεί το πρόγραμμα , να μην απολυθεί κανένας.

Στη συνάντηση που έγινε, η αναπληρώτρια υπουργός  Ράνια Αντωνοπούλου επικαλέστηκε νομικά κωλύματα λόγω των οποίων δεν μπορεί να παραμείνουν οι πενταμηνίτες στη δουλειά.

Συγκινητική ήταν η συμμετοχή και συμπαράσταση ,  των απεργών των συνεργαζόμενων πτηνοτροφικών επιχειρήσεων συμφερόντων «Ζούρα», που βρίσκονται για 13η συνεχόμενη μέρα απεργίας, αντιμετωπίζοντας την εργοδοτική τρομοκρατία, την καταστολή και τις συλλήψεις , με θάρρος και αξιοπρέπεια ενώ για μία ακόμα φορά έλαμψε με την απουσία τους η πλειοψηφία ,  της ΠΟΕ-ΟΤΑ και του Σωματείου των Εργαζομένων του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

Όλοι οι εργαζόμενοι  βιώνουμε την εντατικοποίηση της εργασίας, την αύξηση των εργατικών ατυχημάτων, την υποβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στους δημότες.

Μοναδική λύση που υπηρετεί τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων και Δημοτών είναι η πρόσληψη προσωπικού με μόνιμη και σταθερή εργασία.

Από όσους δουλεύουν με οποιαδήποτε μορφή ελαστικής εργασίας δεν περισσεύει κανείς, δεν πρέπει κανείς να απολυθεί.

Στην μεγάλη αυτή συγκέντρωση αποφασίσαμε την συνέχιση του αγώνα , δίνοντας ραντεβού στις 3 Δεκέμβρη  , στην Ομόνοια, στις 10.00 , κάτω από τα πανό του ενωτικού Συνδικάτου ΟΤΑ.

Το μέλος του Συνδικάτου

Περιστέρης Παναγιώτης