Ο κ. Μιχάλης Γιάγκας καταγγέλει τη Δημοτική Αρχή για αδιαφορία

Με πανό που ανάρτησε στην κλειστή για τα οχήματα, γέφυρα της Στέφανου Σαράφη η δημοτική παράταξη του κ. Μιχάλη Γιάγκα καταγγέλει τη Δημοτική Αρχή για αδιαφορία όσον αφορά την επίλυση του προβλήματος.

Σχετικά με το θέμα, η παράταξη “ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ”, μας έστειλε το παρακάτω Δελτίο Τύπου:

Αγία Βαρβάρα 28-11-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Αγία Βαρβάρα επί 14 μήνες είναι κομμένη στα δύο. Από τον  Οκτώβριο του 2014, μετά τις πλημμύρες, σταμάτησε η κυκλοφορία των οχημάτων από τη γέφυρα της οδού Στ. Σαράφη.  Η πόλη, λόγω και των έργων του ΜΕΤΡΟ επί της Ελ. Βενιζέλου, είναι χωρισμένη στη μέση αφού δεν είναι δυνατή η κυκλοφορία από τους δύο κεντρικούς δρόμους.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα και έχει επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην οικονομική και κοινωνική ζωή της πόλης.

Παρά τις συνεχείς ερωτήσεις και παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο καμία πειστική απάντηση και κανένα χρονοδιάγραμμα δεν δόθηκε για την έναρξη των έργων   αποκατάσταση των ζημιών και την κυκλοφορία στην πόλη.

Για το λόγο αυτό σήμερα 28/12/2015 μέλη του συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» συγκεντρώθηκαν στη γέφυρα, ενημέρωσαν τους κατοίκους της περιοχής και ανήρτησαν πανό διαμαρτυρόμενοι  για την απραξία της Δημοτικής αρχής’