Οι Αρουραίοι και τα Κοράκια της Ευρώπης Ε.Ε. – Δ.Ν.Τ.

Α.  Οι Άτιμοι Συμβιβασμοί

1. Αρουραίοι της νύχτας είναι ο τίτλος ενός τραγουδιού με τον Κώστα Χατζή σε στίχους της Σώτιας Τσώτου, αρκετά προφητικό και μιλάει για τους Αρουραίους (του τριγώνου του Διαβόλου, Βερολίνου- Βρυξελλών  και Παρισιού),  Μεγιστάνες σήμερα του Παγκόσμιου Τραπεζικού Συστήματος και αφεντικά του Πλανήτη, όπου η ιστορία του καθενός από αυτούς, έχει πέσει στη λησμονιά, πλην όμως  κάποιοι έχουν το θάρρος να γράψουν για τις αμαρτίες τους παρά τη λογοκρισία που υπάρχει στα μεγάλα και πανίσχυρα κανάλια, στα εκδοτικά Τραστ, εφημερίδες κ.τ.λ.

Όταν τους αποκαλούν Χιτλερικούς, ενοχλούνται και προσπαθούν να εξαφανίσουν κάθε στοιχείο που συνδέεται με το παρελθόν τους, ενώ παράλληλα  δηλαδή σήμερα, κάνουν χειρότερα από εκείνον με το μουστάκι και τους συνεργάτες τους. Για να μιλήσουμε σήμερα , για τον Ελλαδικό χώρο , σαν τους Φαρισαίους που νίπτουν τας χείρας τους , ενώ είναι γνωστό ότι έχουν σκοτώσει χιλιάδες ψυχές στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, διέλυσαν τις Ελληνικές οικογένειες, έχουν στείλει πολλές χιλιάδες Έλληνες  στον άλλο κόσμο ( διάβασα κάπου ότι είναι μεταξύ 30000 και 50000  συνάνθρωποί μας), οι οποίοι είχαν τουλάχιστον φιλότιμο, ενώ ετούτοι  συμπεριφέρονται  τόσο σκληρά στον Ελληνικό Λαό, που δε διστάζουν δημόσια να  τον απειλούν, χωρίς ντροπή.

2. Έτσι όπως το πάνε οι Ντόπιοι και Ξένοι, θα μας θεωρήσουν κάποια στιγμή και τρομοκράτες, γιατί θα πρέπει να τους λέμε πάντα ΝΑΙ και αν ζούσαν σήμερα οι Κολοκοτρωναίοι, Καραϊσκάκηδες, Μητροπολίτες, Παπάδες και τόσοι άλλοι Αγωνιστές, θα τους είχε σουβλίσει το Σύστημα  όλους.

Δεν υπάρχει Σύνταγμα στην Ελλάδα το οποίο καταργήσανε οι λεγόμενοι θεσμοί ΤΡΟΙΚΑ, αλλά ούτε και οι λεγόμενοι πνευματικοί Άνθρωποι Ελλάδα και Ευρώπη, λένε κάτι για τα Ανθρώπινα δικαιώματα, για την πείνα, την τρομοκρατία που υφίσταται όλος ο Ελληνικός Λαός , έχουν βάλει σκοπό να εξαθλιώσουν την Ελληνική οικογένεια , τους νέους τους έχουν κυριολεκτικά τσακίσει και θέλουν να βάλουν χέρι  και αυτός είναι ο λόγος, στα ενεργειακά αποθέματα στον Ελλαδικό χώρο.

3.Δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο και σε λίγο καιρό θα βάλουν φόρο και στον αέρα που αναπνέουμε, λέγοντάς μας ότι είναι προαπαιτούμενα.

Β.  Οι Σωτήρες της Ελλάδας

1. Mήπως στην είσοδο του Μετρό στο Σύνταγμα, θα πρέπει να φτιαχτεί, μια μεγάλη αψίδα ώστε οι χιλιάδες συμπολίτες μας που περνάνε από εκεί, να μαθαίνουν ποιοι μας κυβερνήσανε και ποιοι μας κυβερνάνε τόσα χρόνια , με τα ονόματα των Πρωθυπουργών , Υπουργών των Οικονομικών Υπουργείων με τα Βιογραφικά τους, που έχουν εργαστεί, σε ποιες Παγκόσμιες Τράπεζες, σε ποια Πανεπιστήμια του εξωτερικού έχουν φοιτήσει σε ποια κλαμπ και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν, γιατί οι τύποι αυτοί μαζί με τα αφεντικά τους , έχουν σκοτώσει τον μισθωτό, συνταξιούχο, άνεργο, νοικοκυρά , έχουν διαλύσει τα Νοσοκομεία, τις Δημόσιες Υπηρεσίες και τα ρίχνουν πάνω στους υπαλλήλους ότι φταίνε, το δε σύστημα αναπαράγει όλο αυτό το σκηνικό για τεμπέληδες και τέτοιες αηδίες (όχι βέβαια ό τι δεν υπάρχουν) και αυτοί το βιολί τους, περικοπές, περικοπές και φόροι. Η δε απορία μου είναι , γιατί τα καλόπαιδα αυτά που είναι και καθηγητάδες στα πανεπιστήμια μας φέρονται έτσι; Εν ανάγκη αν τοποθετούσαν επικεφαλείς στα οικονομικά υπουργεία από τις καθαρίστριες που είχαν απολύσει και μάλιστα   πολλές από αυτές και με πτυχία ΑΕΙ, θα τα είχαν πάει καλύτερα. Άραγε οι γνώσεις των, πήγαν στα σκουπίδια η εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία, ενώ καθημερινά στα στούντιο των καναλιών πιάνουν θέση στα πάνελ , μαζί με τους          Μπαμπηδοκώστηδες και Σια, ειδικοί και μάνα στην καθοδήγηση , πλήση εγκεφάλου στο κοινό , ότι οι Τράπεζες είναι Άγιες κι όποιος χρωστάει να του πάρουν το σπίτι. Δεν μας είπαν όλοι αυτοί οι τύποι, πόσα έβγαλαν από το Χρηματηστήριο το 2000, κρυφτήκανε για μεγάλο χρονικό διάστημα και νάτους πάλι . Οι δε Καθηγητάδες πληρώνονται από το Δημόσιο, αλλά δεν ελέγχονται το γιατί δεν πηγαίνουν στις δουλειές τους. Έχουν ο καθένας τους,  άλλες 10 δουλειές και αν κάποιος φουκαράς τολμήσει να βρει μια δεύτερη δουλειά για να πληρώσει το ρεύμα του σπιτιού του, του κόβουν τον Κ@lo , με τα πρόστιμα που του βάζουν.

2. Exουν ταλαιπωρήσει την Ελλάδα οι κάθε επικεφαλείς, Οικονομολόγοι, Ιδεολόγοι Συνταγματολόγοι, Σεισμολόγοι, Πλιατσικολόγοι, Ρουφιανολόγοι, Εκλογολόγοι, Εργατολόγοι,  Αστρολόγοι, Ρουσφετολόγοι, Συμφερολόγοι και Μιζαδορολόγοι.

3.Eλληνα Βουλευτά, σε λυπάμαι μαζί με τους Προέδρους σας ,

Σε λυπάμαι, γιατί μας τσακίσατε τη ζωή, μας βγάλατε όλους σκάρτους

μας οδηγάτε στους γκρεμούς, δίνετε εντολή και λέτε γδαρ’ τους

Γιατί γίνατε ένα με εκείνους που βρίζατε και που δεν κλαίτε

υπογράψατε συμβόλαια θανάτου για τον Έλληνα  και φταίτε

Γιατί  ο πατέρας σου είχε ένα σπιτάκι κι εσύ του το παίρνεις

του στέρησες την ελπίδα , το ψωμί την Υγεία , τον πεθαίνεις

Γιατί όλα τα νιάτα τα εξόντωσες ,δε θες να τους μιλήσεις

πεσ’ μου πως κοιμάσαι τις νύχτες σου, δεν έχεις τύψεις;

Σε λυπάμαι

Γιατί κάψατε τη χώρα, ξανατυπώνετε από την αρχή, τα  βιβλία

σκοπίμως αλλάξατε τους χάρτες και την ιστορία στο σχολεία

Γ.     ΦΠΑ και στο Αίμα

1. Όπως το πάτε  και μιλάτε για προαπαιτούμενα, για ισοδύναμα, για σχέδια που δεν ξέρουμε, σας κάνω και μία πρόταση να την υλοποιήσετε και να τελειώνουμε μαζί σας. Να βάλετε  ΦΠΑ και στο αίμα, γιατί ορισμένοι από εσάς μαθαίνουμε ότι σαν το Δράκουλα σας αρέσουν τα ακραία. Στους Λαούς τους δικούς σας τολμάτε να επιβάλετε τέτοια μέτρα; Και  εξάλλου  ο Λαός της Ελλάδας όταν ρωτήθηκε τι θέλουμε , πήρατε το μήνυμα με το 62%.

2. Πάντως η ελευθερία δεν εξαγοράζετε με συνοδεία πρακτόρων, συνοδών και Security , αφού δεν μπορείτε να πάτε να πιείτε έναν καφέ μόνοι σας, γιατί θα ζείτε με τα αξιώματά σας και δεν διδαχτήκατε από τον δολοφονηθέντα Πρωθυπουργό της Σουηδίας του Ούλωφ  Πάλμε ο οποίος σαν ελεύθερος άνθρωπος δεν ήθελε δίπλα του ασφάλειες και τέτοια, πλην όμως το σύστημα ήθελε αίμα όπως και έγινε.

Νταϊσελμπλούμ  Σόϊμπλε και Σαπέν  –      δεν μάθατε ποιος ήταν ο Σοπέν

Κι εσύ επίτροπε Πιερ Μοσχοβισί—τον Ερντογάν κοροϊδεύετε όλοι μαζί

Ενώ φέρεστε σα Σουλτάνοι ζείτε στο ψέμα—διψάτε για δόξα, για χρήμα για αίμα

Τη Γαλλική επανάσταση δεν έχετε διαβάσει-κάποια στιγμή ο Λαός θα σας δικάσει

Φοιτητές όντως του Μάη του 68 οι ίδιοι-τα σβήσατε όλα ,δαγκώνετε σα φίδι

Τα ίδια και εδώ στο Πολυτεχνείο – πήρανε κάποιοι αξιώματα και βραβείο.

 

Δ.       Προπαγάνδα και Παραπληροφόρηση

1. Αφορά τα μεγάλα κεφάλια των δημοσιογράφων που ελέγχουν την κοινή γνώμη, αλλά παρουσιάζονται ως αθώες περιστερές και όχι τους εκατοντάδες που δουλεύουν στα ΜΜΕ, για ψίχουλα και απολύονται στο πι και φι.

Παραπλανούν τον κόσμο π.χ. λέγοντας για τους μπαταχτσήδες των στεγαστικών δανείων και μας  μπερδεύουν , βάζοντας όλους στο ίδιο τσουβάλι. Οι τράπεζες έχουν όλα τα στοιχεία, εκείνων έχουν χρήματα και αν χρωστάνε ,μπορούν με τα εργαλεία και τους μηχανισμούς που έχουν, να πάρουν τα χρήματά τους άνετα, Πάντως το 90% των δανειοληπτών βρέθηκαν εκεί, δηλαδή στο να μη μπορεί να εξυπηρετήσει το δάνειο, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, οφείλεται στο ίδιο το κράτος το οποίο φρόντισε να μειώσει μισθούς και συντάξεις, αλλά ρε φίλε δε θα έπρεπε να κάνει κούρεμα και στα δάνεια των Ανθρώπων, ώστε να ισορροπήσουν κάπως τα πράγματα; Αυτοί το κάνουν σαν τον Καραγκιόζη  που όταν κάνει την μοιρασιά των ευρώ λέει στο φίλο του, ένα μου, Ένα σου , ένα μου εντάξει και προχωρά στα υπόλοιπα.

2. Ο κόσμος ξύπνησε και με το που εμφανίζονται στο γυαλί, όλοι αυτοί οι τύποι, καταλαβαίνουν την προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση που κάνουν, αλλά δυστυχώς χρόνια τώρα όλοι αυτοί επιζούν και πάντα στην πρώτη γραμμή.

3. Έχετε δει τις διαφημίσεις χρυσού στις τηλεοράσεις πανελλαδικά με τα υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Τέτοια τρομακτική διαφήμιση ούτε ο ΟΤΕ δεν κάνει και στο τέλος θα μας πάρουν και τα βαφτιστικά των μωρών. Όλος αυτός ο χρυσός μήπως ξέρετε που πάει;

Ε.    Δάνεια  – Πλειστηριασμοί

1. Διάβασα ένα άρθρο του δημοσιογράφου, Νίκου Μπογιόπουλου, σχετικά με το θέμα αυτό και τι έγινε στην Αμερική και την Ισπανία, πως πέταξαν όλους τους φτωχούς έξω από τα σπίτια τους, τα Γυναικόπαιδα που έκλαιγαν μαζί με τα πράγματά τους, τα δράματα των Ανθρώπων και τη βία από τους Αστυνομικούς, φυσικά έπειτα από εντολές των Κυβερνήσεών τους. Για να μη μας διαφεύγει το θέμα οι περισσότεροι από αυτούς (τους Υψηλόβαθμους),έχουν νταραβέρια με το νόμο για μίζες, φοροδιαφυγή και κάθε άλλους κομπίνες και δυστυχώς παραμένουν στις θέσεις τους, γιατί το σύστημα τους καλύπτει.

2. Έχουν εφεύρει μία καινούρια λέξη, τον Έντιμο Συμβιβασμό και μας τον πιπιλίζουνε, αλλά εμείς γνωρίζουμε ότι πρόκειται για Άτιμο Συμβιβασμό και στις Που@νες, δεν χρειάζεται Που@νιες και τους το λέμε, καθαρά και ξάστερα.

3. Οι πολιτικοί φορείς στην Ελλάδα, τα έχουν κάνει σκ@τά όλοι, γιατί σφάζονται να πάρουν την εξουσία και την καρέκλα, αλλά τέτοια ξευτίλα και τέτοια ψέματα, ούτε ντροπή, ούτε φιλότιμο και σε αυτή την περίπτωση, λόγο έχουν μόνο οι ψυχίατροι.

4. Με τα ψέματά τους, όλοι άρπαξαν την εξουσία, έχουν προκαλέσει χιλιάδες Εγκλήματα σε βάρος του Ελληνικού Λαού, Δικαιοσύνη, που είσαι;

Υ.Γ. Παγκόσμιοι Σταρ του Τραγουδιού-Σινεμά, Πνευματικοί Άνθρωποι της Ευρώπης και του κόσμου, δεν λέω καλή η Μύκονος και η Σαντορίνη, διαβάζουμε τα βιβλία σας, αγοράζουμε τα CD, βλέπουμε τις ταινίες σας και εσείς Πολίτες της Ευρώπης, Γνωρίζετε τι συμβαίνει στην Ελλάδα;  Αν όχι , ελάτε να δείτε τα παιδιά στα σχολειά που λιποθυμούν, τα χάλια των Νοσοκομείων και τόσα άλλα. Μεγιστάνες Ακούτε;

Νίκος  Γκουβίτσας